POMEM Polis ve Jandarma Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan jandarma ve polis alımı açıklaması geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun açıklaması ve jandarma ile polis alımında son durum haberimizin devamında.

POMEM Polis ve Jandarma Alımı Açıklaması

Süleyman Soylu 'dan polis ve jandarma alımı açıklaması.

Temel Trafik-Kaza İnceleme Eğitimi Açılışı ve Bu Kemer Sana Çok Yakışır Yarışması Ödül Töreni 'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu.

Proıgramda kürsüye çıkan Soylu, trafik kurallarına değindi ve vatandaşları tekrar tekrar kurallara uyma konusunda uyardı. 

EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ..

Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada , trafik kurallarına uyma noktasında en yakın arkadaşlarının Kırmızı Düdükleri ile okullara gidenler olduğunu söyledi. Soylu, "Trafik kurallarına uyma noktasında en yakın çalışma arkadaşlarımız, #KırmızıDüdük'leri ile beraber okullarına giden, arabalarının arka koltuğunda kırmızı düdüğünü çalarak anne babalarını uyaran sevgili çocuklarımızdır." dedi.

POLİS VE JANDARMA ALIMI AÇIKLAMASI

Programda konuşan Bakan Soylu, polis ve jandarma alımlarına değindi. Bu yıl trafik birimlerine 1500 polis alınacağını ifade eden Soylu, 23. dönem ile alınan 15 bin polisin bin tanesinin trafik birimlerine verileceğini söyledi. 

Sonbahar döneminde bir 10 bin polis alımı için daha ilana çıkacaklarını söyleyen Bakan Soylu, bundan da 500 kişinin trafiğe verileceğini söyledi. 

Bakan Soylu açıklamasının devamında jandarma trafik ekibi alımına da değindi ve jandarmaya trafik personeli alınacağını söyledi. 

Jandarma 'ya trafik personelleri uzman erbaş, astsubay ve subaylar arasından yapılmaktadır. Seçim aşamaları devam eden 22 bin uzman erbaş alımında kazanan adaylardan bir kısmı trafiğe verilecek.

POLİS VE JANDARMA ALIMI KADIN-ERKEK ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN  TIKLAYIN

Eksiklerin giderilmesi, personel ihtiyacının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.

JANDARMA VE POLİS ALIM İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN