POMEM Polis alımında O Adaylara Kötü Haber

EGM yeni dönem polis alımında birçok adaya kötü haber geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 27. dönem POMEM polis alımı hakkında konuştu. İşte o açıklama.

POMEM Polis alımında O Adaylara Kötü Haber

POMEM polis alımında o adaylara kötü haber.

Polis Akademisi Başkanlığı her yıl POMEM kapsamında en az ön lisans mezunu adaylar arasından binlerce polis memuru alımı yapıyor. EGM bünyesine yapılan polis alımı ile ilgili Süleyman Soylu 'dan açıklama geldi.

25 VE 26 INCI DÖNEM SONUÇLARI BEKLENİYOR

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan 7500 polis memuru ve PÖH alımında sonuçlar bekleniyor. 25. dönem kapsamında 500 PÖH, 26. dönem POMEM kapsamında ise  7 bin polis memuru alımı yapılacak.

İki alım için mülakat aşamaları sona erdi ve sonuçlar bekleniyor. Sonuçlar için tarih verilmedi. PÖH alımı için sonuçların önümüzdeki haftalarda açıklanmas , PÖH 'ün ardından POMEM sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

27. DÖNEM POMEM ALIMINDA O ADAYLARA KÖTÜ HABER

Geçtiğimiz gün bir televizyon kanalına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya, yeni dönem POMEM polis alımında yaş şartının değiştirilip değiştirilmeyeceği sorusu soruldu. Bakan Soylu bu soruya "POMEM polis alımında yaş şartı değişmeyecek" şeklinde cevap verdi.

Açıklama aşağıdaki videonun 3'üncü saatinde.

Yeni dönem POMEM polis alımı için 2020 yılı ortalarında ilan bekleniyor. Peki sizce POMEM alımında yaş şartı değişmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

YAŞ ŞARTI

2020 yılında yapılacak POMEM alımında yaş şartı şu şekilde olacak:

18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 01 Ocak tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1991 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak), 

KADIN-ERKEK POLİSLİK BEKLEYENLER BU SAYFADA

Polis alımı ilanı bekleyenlerle bilgi alış verişi ve sohbet için TIKLA KATIL

POMEM POLİS ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN