POMEM Başvuru Ücreti Ne Kadar? Hangi Bankaya Yatırılacak?

10 bin polis alımı için ilan önceki gün yayımlandı. Yayımlanan duyuruda başvuru ücreti 100 TL olarak açıklandı. Peki başvuru ücreti nasıl yatırılacak?

POMEM Başvuru Ücreti Ne Kadar? Hangi Bankaya Yatırılacak?

Polis Akademisi Başkanlığı, önceki gün bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda en az ön lisans mezunu adaylar arasından 10 bin polis alımı yapılacağına yer verildi.

İlanın yayımlanmasının ardından başvuru yapmak isteyen adaylar, başvuru tarihlerini ve başvuru ücretini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak polis alımına başvuru yapacak adaylar için bu haberimizi kaleme aldık. 

KONTENJAN DAĞILIMI

Yayımlanan 10 bin polis alımı, lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacak. Lisans mezunu 8 bin , ön lisans mezunu 2 bin polis alımı olacak. Lisans mezunu 8 bin polis alımında kadın erkek dağılımı şu şekilde; 7200 erkek, 800 kadın. Ön lisans mezunu 2 bin polis alımında ise kadın erkek kadro dağılımı şu şekilde; 200 kadın, 1800 erkek.

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

23. dönem POMEM 10 bin polis alımı için başvurular 1 Ekim tarihinde başlayacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar Kamubulteni.com 'u takip ediyor. Moıbil uygulamamızı indirin ve başvurular başladığı anda bildirim alarak haberdar olun. Başvurular 14 Ekim günü sona erecek.

BAŞVURU ÜCRETİ

POMEM polis alımı için başvuru yapmak isteyen adayların 100 TL olan başvuru ücretini anlaşmalı Halkbank hesabına yatırması gerekiyor. Başvuru ücreti, Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “23. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatırılacak. Sadece Halkbank banka şubeleri ile ATM 'lerinden para yatırma işlemi yapılabilecek. Başka bankadan para yatırma işlemi alınmayacak.

Başvuru ücret yatırma için son gün 14 Ekim saat 17.00.

Polis alımı başvuru ekranı açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER