Polis Özel Harekat Alımına Rekor Başvuru Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın uzun süredir beklenen 25. Dönem POMEM duyurusu 500 kişilik Kadın PÖH alımı ile geldi. Lise, Önlisans ve Lisans mezunlarından Polis Özel Harekat adayı öğrenci alımı için gerçekleşecek 500 kişilik alıma dair duyuru önce Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra, Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sayfasından da duyuruldu. PÖH Alımlarında şartlar nasıl olacak, boy ve kpss şartlarıyla ilgili yeni gelişme var mı? Bu detaylar da

Polis Özel Harekat Alımına Rekor Başvuru Bekleniyor

Polis Özel Harekat Alımına Rekor Başvuru Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın uzun süredir beklenen 25. Dönem POMEM duyurusu 500 kişilik Kadın PÖH alımı ile geldi. Lise, Önlisans ve Lisans mezunlarından Polis Özel Harekat adayı öğrenci alımı için gerçekleşecek 500 kişilik alıma dair duyuru önce Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra, Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sayfasından da duyuruldu.

RESMİ DUYURUDA KADIN KONTENJANI VURGUSU

Duyuruda, "Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı yapılacaktır. Önbaşvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verilirken, bir süredir PÖH alımı bekleyen erkek adaylar ise kendilerine kontenjan ayrılmamasına tepki gösterdi. PÖH alımlarıyla ilgili sosyal medya üzerinden Sn.Bakan ve İçişleri Bakanlığı yetkililerine ulaşmaya çalışan adaylar, kendilerine de bir müjdeli haber verilmesini talep ediyor.  

REKOR BAŞVURU BEKLENİYOR

Bu arada geçtiğimiz PÖH alımlarında kadın kontenjanı ayrılmaması,  ve binlerce kadın adayın uzun süredir PÖH alımı beklemesi vesilesiyle 25. Dönem POMEM'de rekor başvuru bekleniyor. Ön başvuru duyurusu ve diğer detaylar pa.edu.tr adresinden takip edilebileceği gibi, yine aynı sayfa üzerinden e-Devlet şifreleriyle başvuruların kabul edilmesi bekleniyor.

ÖZEL SEKTÖR VE KAMU İŞ HABERLERİNİ KAÇIRMA

Son dakika gelişmeleri oldukça sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Yeni iş haberlerini kaçırmamak, ekonomi haberlerini takip etmek ve diğer adaylarla iletişime geçerek bilgi alışverişinde bulunabilmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bültenini takip etmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni'ni Takip etmek için TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - KAMU HABER SERVİSİ