Polis Alımları (POMEM - PÖH) için 32 Yaş Talebi Sosyal Medyayı Salladı

Şanlı polis teşkilatımızda görev almak isteyen fakat yaş sınırına takılan binlerce vatandaşımız sosyal medya hesapları üzerinden İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya seslerini duyurmaya çalışıyor.

Polis Alımları (POMEM - PÖH) için 32 Yaş Talebi Sosyal Medyayı Salladı

Yıllardır Fetullahçı çete yüzünden hakları yenilen, yüksek puan almalarına, fiziki yeterlilik testlerinden geçmelerine rağmen, gerek mülakat sürecinde gerekse farklı nedenlerle şanlı polis teşkilatımızda görev alamayan gençler, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından fetullahçı teröristlerden arındırılan yerler için kendilerine şans tanınmasını talep ediyor. Sosyal medyada bir kampanya başlatan vatan sevdalısı gençlere kısa sürede binlerce mesaj ile destek geldi. 

Kamu Bülteni , Kamu Personeli Alımlarındaki Yaş Sınırını Gündeme Getirmeyi Sürdürüyor

Kamuya tüm personel alımlarındaki yaş sınırı konusunda gündem oluşturmaya devam eden kamu bülteni, daha önce 30 sene memur sendikası yöneticiliği yapan Fahrettin Yokuş'a kamu personeli alımlarındaki yaş sınırını sormuştu. Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, yaş sınırı ile ilgili, "Emeklilik yaşı yükseltildi, 65'e kadar çıktı. Türkiye'de yine 2016 yılındaki bu FETÖ operasyonları nedeniyle kamuya alımlarda sıkıntılar oldu. FETÖ'cü hainlerin tüm sınavları suitimal etmesi nedeniyle haksız yere kamuya girişler oldu. Bunları biliyorsunuz. Kamuya giriş yaş sınırı 35, belli bir yıl içerisinde hükümet isterse bunu yapabilir. Türkiye 2-3 yıldır normalleşme sürecinin dışına çıkmıştır. Çünkü zaten, emeklilik yaş haddi de 65'e kadar çıktığı için böyle bir esneklik yapabilir.Eğer hükümetten böyle bir teklif gelirse biz destek çıkarız" ifadelerini kullandı.

KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİREREK, GÜNDEMDEKİ SON GELİŞMELERDEN ANINDA HABERDAR OLABİLİRSİN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA