Polis Alımı ve Askeri Personel Alımlarındaki Şartlarda Değişiklik Talebi Sürüyor

Kamuya personel alımlarında yaş sınırı konusunda adayların beklentileri devam ederken, askeri personel alımları ve polis alımı konusunda da adaylardan yeni talepler sık sık gündeme geliyor. Polis ve askeri personel alımlarında basit sağlık sorunları nedeniyle başvuru hakkını kaybeden adaylar, seslerini çeşitli sosyal medya kampanyalarıyla duyurmaya gayret gösteriyor.

Polis Alımı ve Askeri Personel Alımlarındaki Şartlarda Değişiklik Talebi Sürüyor

Polis ve Askeri Personel Alımlarındaki Şartlarda Değişiklik Talebi Sürüyor

Kamuya personel alımlarında yaş sınırı konusunda adayların beklentileri devam ederken, askeri personel alımları ve polis alımı konusunda da adaylardan yeni talepler sık sık gündeme geliyor. Polis ve askeri personel alımlarında basit sağlık sorunları nedeniyle başvuru hakkını kaybeden adaylar, seslerini çeşitli sosyal medya kampanyalarıyla duyurmaya gayret gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde MHP'li Olcay Kılavuz da TBMM Genel Kurulu'nda bu adayların taleplerini gündeme getirmiş, askeri personel alımları ve polis alımı konusunda adayların müjde beklediğini söylemişti.

POLİS ALIMI, ASKERİ PERSONEL ALIMI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATI HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin selameti için, bayrağımızın dalgalanması için mücadeleye atılmaktan, canlarını feda etmekten çekinmeyen on binlerce gencimiz basit sağlık sorunları sebebiyle askerlik ve polislik sınavlarından elenmektedir. Bu tip teşhislerle mülakatlarda elenen, kazanılmış hakkı kaybeden gençlerimiz hayata küsmekte, bunalıma sürüklenmektedir. Bu durum hepimizi derinden yaralamaktadır. Askerlik hizmetini yaparken sorun olmayan hastalıklar polis yahut askerî sınavlar söz konusu olduğunda neden problem hâline gelmektedir? Böylesi küçük rahatsızlıklardan dolayı sınavlardan elenen on binlerce gencimizin mağduriyetlerinin giderilmesi ve toplumsal yaşama katkılarının sağlanması için gerekli düzenlemelerin yapılmasını Sayın İçişleri Bakanımızın dikkatlerine sunmak istiyorum." demişti.

Siz ne Düşünüyorsunuz?

Askeri personel alımları ve polis alımlarındaki şartlarda düzenleme beklentiniz var mı, düzenleme gelmesini talep ediyor musunuz? Bu soruların yanıtlarını sayfanın altındaki yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.