Polis Akademisi 27. dönem POMEM Polis Alımı İçin Önemli Detay

Polis Akademisi Başkanlığı 'nın 27. dönem POMEM polis memuru alımı için kritik bir detay. Yeni polis alımı ilanı gecikecek. İşte son bilgiler.

Polis Akademisi 27. dönem POMEM Polis Alımı İçin Önemli Detay

27. dönem POMEM polis alımı gecikecek.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından süreçleri devam eden 3 polis alımı var. Bunlar 25 ve 26. dönem POMEM polis alımı ile 5. dönem PAEM komiser yardımcısı alımı. 3 alımın da sözlü mülakatları yapıldı ve sonuçları için geri sayıma geçildi. 

Toplamda 9500 polsi memuru, PÖH ve komiser yardımcısı alımı için süreçler devam ederken , on binlerce aday yeni dönem POMEM polis alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de kamu bülteni olarak bu haberimizde 27. dönem POMEM polis alımı hakkında son bilgilere yer verdik.

ADAYLAR EĞİTİME ALINACAK

POMEM , PAEM ve PÖH alımında adayların sözlü mülakat sonuçları için hehrangi bir tarih verilmedi. Önümüzdeki haftalarda açıklanması beklenen sözlü mülakat sonrası adaylar eğitime alınacak. 

24. dönem POMEM 3 bin kadın polis alımında adaylar 6 aylık eğitime alınmış , Süleyman Soylu acil ihtiyaçtan dolayı eğitimi 4 aya düşürdüklerini , polis ihtiyacının büyük oranda karşılanmış olması nedeniyle eğitim süresini önce 6 , daha sonra 8 aya çıkaracaklarını söylemişti.

Bu açıklamaya bakacak olursak 26. dönem POMEM 7 bin polis alımında adayların 8 aylık eğitime tabi tutulması bekleniyor. 

KADIN-ERKEK POLİS ADAYLARI BU SAYFADA

Polis adayları ile bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL

EĞİTİM SÜRESİNİN UZAMASI YENİ ALIMI GECİKTİRİYOR

Eğitim süresinin uzaması yeni polis alımında süreci geciktirecek. POMEM alımı yapılırken , yeni alımda sürecin bitimi ile önceki POMEM 'de eğitime alınanların eğitim süresinin dolması aynı döneme denk getiriliyordu. Bunun sonucunda ise önceki dönem POMEM 'ler mezun olduktan sonra sözlü mülakat sonuçları açıklanıyor ve yeni POMEM 'ler eğitime alınıyordu. 

Eğitim süresinin 8 aya çıkması nedeniyle yeni dönem POMEM polis alımının gecikeceği bildirildi.

24. dönem POMEM 'ler Nisan ayına doğru eğitimlerini tamamlayacak ve göreve başlayacaklar. Bu şekilde bakacak olursak yeni dönem POMEM 'in 2020 yılının ortalarına sarkabileceği görülüyor.

Aşağıdaki yorum kısmından yeni dönem POMEM polis alımı hakkındaki taleplerinizi yazabilirsiniz.

POMEM İLANI GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN