PÖH Alımı İçin 1 İyi 1 Kötü Haber-Yeni Özel Harekat Polisi Alımında..

Polis Akademisi Başkanlığı yeni dönem PÖH alımı için çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda özel harekat polisi alımı için ilan gelecek. Süleyman Soylu , yeni özel harekat alımı için bir iyi bir de kötü haber paylaştı.

PÖH Alımı İçin 1 İyi 1 Kötü Haber-Yeni Özel Harekat Polisi Alımında..

PÖH alımı için çalışmalar başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son açıklamada polis özel harekat alımına değindi ve yeni alımın olacağını söyledi. 

Önceki gün Yeni Şafak 'a konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni özel harekat alımı olacak mı sorusuna cevap verdi. Bakan Soylu verdiği cevapta , kadın PÖH alımı için çalışmaların başladığını söyledi. 

Polis Akademisi Başkanlığı 'nın kadın özel harekat alımı ilanı için çalışma yürüttüğünü söyleyen Bakan Soylu, çok büyük bir alıma çıkamayacaklarını , şu anda EGM bünyesindeki özel harekat sayısının yeterli olduğunu belirtti.

KAÇ PÖH ALIMI YAPILACAK?

Bakan Soylu polis özel harekat alımı için tarih vermedi ancak Polis Akademisi 'nin bu yönde çalışmalarını devam ettirdiğini , ilan çalışmalarının sona ermesi sonrası duyurunun geleceğini ifade etti.

KPSS PUANI DÜŞECEK

Bakan Soylu müjde olarak yaptığı açıklamasının devamında , kadın polis özel harekat alımında KPSS puanının düşürüleceğini söyledi. 

AÇIKTAN PÖH ALIMI BUNDAN SONRA ZOR

Süleyman Soylu yaptığı açıklamada , açıktan PÖH alımına , kadın PÖH alımı sonrası çıkmak istemediklerini , meslek içinden özel harekat alımı yapacaklarını söyledi. 

PÖH İLANI BEKLEYENLER BU ADRESTE

Kadın-erkek PÖH ilanını bekleyen adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN