PÖH Alımı 2019'a Kaldı

EGM'ye PÖH alımı için yeni gelişme ! Bakan Soylu polis alımlarına hiçbir şekilde değinmedi. Bu nedenle PÖH alımları 2019 'a kaldı.

PÖH Alımı 2019'a Kaldı

2018 yılı için özel harekat alımı umutları sona erdi.

Yüz binlerce adayın büyük bir merakla beklediği Polis Özel Harekat alımları bu yıl olmayacak.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlığa ve Emniyet Genel Müdürlüğüne personel alımlarına değinmedi. 

23. DÖNEM POMEM 4 AY ÖNCE DUYRULMUŞTU

23. dönem POMEM ile 10 bin polis alımı yapılacak. Başvurular sona erdi ve spor mülakatı için geri sayım başladı. Detaylar için Tıklayın

Bu  POMEM alımı için Bakan Soylu ve POMEM Müdürleri aylar önceden müjdeyi vermişti. Aylar öncesinden POMEM polis memuru alımı müjdesi veriyor ama PÖH alımı konusunda ne Bakan Soylu ne de POMEM Müdürlerinden bir açıklama gelmedi. 2018 'in kalan aylarında bir özel harekat alımı söz konusu olsaydı bununla ilgili açıklama gelmiş olurdu. Ancak İçişleri, EGM ve Polis Akademisi hiç açıklama yapmadı. Bu da PÖH alımının gelecek yıla kaldığı anlamına geliyor.

2019 'DA ALIM OLACAK MI?

2019 yılında PÖH alımı olup olmayacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Ancak önümüzdeki yıl 35 bin polis alımı yapılacak. PAEM ile POMEM 'i düştüğümüzde POMEM alımı için 30 binlik alım kalıyor. Bu alımda da 20 bin polis memuru , 10 bin PÖH alımı olması bekleniyor.

İLANI BU ADRESTEN TAKİP EDİN

PÖH alımları hakkında gündemde hemen hemen tüm internet siteleri bizim haberlerimizi alarak kendi haberleri gibi sunmaya çalışıyor Ancak haber saatlerinde bakıldığında PÖH haberleri konusunda Kamubulteni.com açık ara önde. Siz de Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve PÖH alım ilanı geliği anda bildirim alarak haberdar olun.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER