Emniyete 3 Bin Yeni Polis ! Yeni Proje Hayata Geçirildi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilimizde 700 polis merkez amirliğinde 'Güven masası' uygulaması hayata geçirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, güven masası uygulaması sayesinde vatandaşların, şikayet, ihbar ve sorunlarını hızlıca dile getirebileceği, taleplere etkin ve hızlı karşılık alabildiği belirtilirken, ayrıca güven masalarında hem polis merkezi amirlikleri hem de dışındaki işlemlerle ilgili bilgilendirme yönlendirme hizmetinin sunulduğu belirtildi

Emniyete 3 Bin Yeni Polis ! Yeni Proje Hayata Geçirildi

Emniyete 3 Bin Yeni Polis ! Yeni Proje Hayata Geçirildi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 81 ilimizde 700 polis merkez amirliğinde 'Güven masası' uygulaması hayata geçirildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, güven masası uygulaması sayesinde vatandaşların, şikayet, ihbar ve sorunlarını hızlıca dile getirebileceği, taleplere etkin ve hızlı karşılık alabildiği belirtilirken, ayrıca güven masalarında hem polis merkezi amirlikleri hem de dışındaki işlemlerle ilgili bilgilendirme yönlendirme hizmetinin sunulduğu belirtildi.

YENİ DUYURULARI KAÇIRMA, BEKÇİ, UZMAN ÇAVUŞ, MEMUR ALIMI HABERLERİ, ÖZEL SEKTÖR İŞ HABERLERİ VE DAHA FAZLASI İÇİN KATILMA İSTEĞİ GÖNDER.

7 gün 24 saat çalışma esasına göre hizmete sunulan güven masalarındaki görevliler , vatandaşlarımıza 'Güven masası ve Polis merkezi Amirliği davranış ilkeleri' çerçevesinde güler yüz, kibar, saygılı, nazik, dürüst ve adil davranış gösteriyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda güven masaları projesi için kadın polis alımı ilanına çıkılmış, lisans mezunları için 2500, önlisans mezunları için 500 kontenjan ayrılmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 bin kadın polis alımıyla ilgili, "Yepyeni adımlar atıyoruz. İstanbul'a Allah nasip ederse 30 tane daha polis merkezi amirliği, karakol, 2'de jandarma, toplam 32 tane daha artırıyoruz. Attığımız bir önemli adım daha var. O da 'Güven Masası'. Karakollarımızda bir 'Güven Masası' oluşturacağız. Buraya tüm Türkiye'ye yönelik 3 bin kadın polisimizi alacağız. Onları da iyi eğiteceğiz. Ve vatandaşımız karakolumuza girdiği andan itibaren kadın polislerimizle ve onların yönlendirmeleriyle karşı karşıya kalacaklar. Onun için daha geçen gün mezun olan 2 bin 500 evladımızın 2 binini İstanbul'a verdik. Önümüzdeki günlerde Ağustos sonunda yaklaşık 3 bin ile bin 500 arası daha vereceğiz. Bu 3 bin kadın polisimizden, İstanbul'daki karakollarımıza vereceğiz." demişti. Kısa süre sonra ilana çıkılmış ve süreç başlamıştı. 

24. DÖNEM (3 BİN KADIN POLİS ALIMI)

24. Dönem POMEM'de Sözlü Sınav Duyurusu Bekleniyor 3 Bin polisin Güven masalarına geçişiyle ilgili süreçte de sona gelinmiş durumda. Binlerce aday mülakat sürecini bekliyor. Gelişmeler yaşandıkça siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.