EGM 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 10 Bin 500 Bekçi Alımı İlanı Gecikecek

Son dakika haberi: 2. dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımında ilan biraz gecikecek. Peki bekçi alımında başvuru şartları ne olacak? İşte detaylar.

EGM 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 10 Bin 500 Bekçi Alımı İlanı Gecikecek

2019 yılı bekçi alımı gecikebilir.

Polis Akademisi Başkanlığı , 2. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği alımı kapsamında , Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 10 bin 500 bekçi alımı yapacak. Söz konusu açıklamayı Bakan Soylu yaptmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , daha önce yaptığı açıklamada 10 bin 500 bekçi alımı için sürecin Şubat sonunda başlatılacağını söyledi ve alımın tüm illere olacağını belirtti.

BAŞVURU ŞARTLARI ESNETİLECEK Mİ?

Yeni dönem bekçi alımı için geri sayım devam ederken , en çok merak edilen konu yeni dönem bekçi alımında başvuru şartlarının değiştirilip değiştirilmeyeceği konusu. On binlerce aday , askerlik , mezuniyet ve yaş ile ikamet şartlarında bazı esnetilmelerin yapılmasını istiyor. Ancak bu konuda ne bir çalışma ne de bir açıklama gelmedi. 

BİMER 'e CİMER 'e yapılan başvurular ise sonuçsuz kalmış durumda. Biz de kamubulteni.com olarak daha önce yazdığımız haberlerde adayların sesini duyurmaya çalışmıştık. Ancak adaylar , BİMER ve CİMER, İçişleri  Bakanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğüne mesajlarda ara vermemelidir. 

Bekçi alımında mevcut başvuru şartları şu şekilde;

İLAN GECİKEBİLİR

Yeni dönem bekçi alımı için Şubat ayının sonunda çalışmalar başlayacak. Çalışmalarda ilk olarak 81 İlin Emniyet Müdürlüğü 'nden talepler alınacak ve taleplere göre 10 bin 500 bekçi alımının illere göre dağılımı yapılacak. 

İllere göre dağılımın belirlenmesinin ardından bekçi alımı için ilana çıkılacak. Bu da Mart ayı ya da daha sonraki tarihlere sarkabilir.

Siz de alım olmsını istediğiniz illeri ve esnetilmesini istediğiniz başvuru şartlarını aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BEKÇİ ALIM İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN