Bekçi ve Polis Alımı Açıklamaları Geldi! Adaylar Kadın-Erkek KPSS Şartsız PÖH Alımı Bekliyor

Bekçi alımı, polis alımı duyuruları art arda gelirken, KPSS şartsız lise mezunu PÖH alımı yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nın çarşı ve mahalle bekçisi ile POMEM konusundaki açıklamalarının ardından Polis Özel Harekat branşı için alım yapıp yapmayacağı merak ediliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde 10 Bin olarak belirlenen 23. Dönem POMEM'de sayının 15 Bine çıkarıldığını mülakat sonuçlarının da kısa süre içerisinde açıklanacağını belirtmiş, kısa süre so

Bekçi ve Polis Alımı Açıklamaları Geldi! Adaylar Kadın-Erkek KPSS Şartsız PÖH Alımı Bekliyor

Bekçi ve Polis Alımı Açıklamaları Geldi! Adaylar Kadın-Erkek KPSS Şartsız PÖH Alımı Bekliyor 

İçişleri Bakanlığı'nın çarşı ve mahalle bekçisi ile POMEM konusundaki açıklamalarının ardından Polis Özel Harekat branşı için alım yapıp yapmayacağı merak ediliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde 10 Bin olarak belirlenen 23. Dönem POMEM'de sayının 15 Bine çıkarıldığını mülakat sonuçlarının da kısa süre içerisinde açıklanacağını belirtmiş, kısa süre sonra da www.pa.edu.tr 'den 23. Dönem Mülakat sonuç duyurusu gelmişti.

Takip Et , Kaçırma! PÖH alımı , Askeri Personel Alımı, İlkokul, Lise, Önlisans, Lisans İş Fırsatı haberleri ve daha fazlası için takip et.

8 BİN BEKÇİ ALIMI  YAPILACAK

Bu alımların yanı sıra yeni bekçi alımı açıklamalarında da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kısa süre içerisinde Polis Akademisi Başkanlığı'nın 8 bin bekçi alımı duyurusu yayımlayacağı başvuruların da ilgili internet sitesi üzerinden yapılacağını söylemişti. Bakan Soylu'nun açıklamalarından sonra Akademi'den 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımıyla ilgili duyuru yayımlanmış, duyuruda ,'772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu ile Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliği kapsamında; Emniyet Hizmetleri Sınıfında Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak 81 İl Valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 8.187 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacaktır. Alıma ilişkin esaslar, il kontenjanları ve başvuru şartları önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.' ifadeleri yer almıştı. 

ADAYLARIN PÖH BEKLENTİLERİ SÜRÜYOR

Bekçi ve polis alımı duyurularından sonra adaylar 2019 yılında PÖH alımı yapılıp yapılmayacağına yönelik net bir açıklamaya koyuldular. Geçmiş dönemde kendilerine yer ayrılmayan kadın adaylar olası bir PÖH alımı duyurusunda kendileri için de kontenjan ayrılmasını talep ederken, yaş şartı ve diğer konularla ilgili de adayların beklentileri devam ediyor. 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU ALIM YAPILABİLECEĞİ YÖNÜNDE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

KPSS Şartsız en az lise mezunu polis özel harekat alımı yapılıp yapılmayacağına yönelik aslında geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kısa bir değerlendirmede bulunmuş, ve ihtiyaçların belirlendiğini bu yönde çalışmalar yapıldığını söylemişti. Polis Özel Harekat Alımı duyurusu gelmesi halinde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

YENİ ALIMLAR YAPILMASI HALİNDE ŞARTLARIN AYNI OLMASINI MI, ŞARTLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINI MI BEKLİYORSUNUZ?

KAMU BÜLTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİR.