29. Dönem POMEM Giriş Sınavına Katılacak Adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı Merkezleri ile Sınav Tarihleri Açıklandı

POMEM 29. Dönem sınav giriş yerleri açıklandı. Sınav giriş belgesi ve diğer belgelerin linki yazımızda. Ayrıca parkur talimatı da açıklandı.

29. Dönem POMEM Giriş Sınavına Katılacak Adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı Merkezleri ile Sınav Tarihleri Açıklandı

Polis Akademisi tarafından bir son dakika açıklaması geldi. yapılan açıklamada 29. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adayların sınav yerleri belli oldu. sınav yerlerine T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr adresinden bakılabilecektir. Parkut Talimatı da Polis Akademisi sayfasında paylaşıldı.

İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı işlemleri yapılacaktır.

Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasını başarı ile geçen adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilecek ileriki bir tarihte Mülakat Sınavı aşamasına katılacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

SAĞLIK BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYIN

FİZİKİ YETERLİLİK PARKUR DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYIN

ADAY SEÇME VE DEĞERLENDİRME KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /