27. Dönem POMEM 8 Bin Polis Alımı Başvuru Sonuçları ve Parkur Duyurusu Bekleniyor

Polis Akademisi Başkanlığınca başvurusu 8-21 Aralık tarihleri arasında alınan 8 bin polis alımında başvuru sonuçları bekleniyor. İşte sonuçlar için beklenen tarih.

27. Dönem POMEM 8 Bin Polis Alımı Başvuru Sonuçları ve Parkur Duyurusu Bekleniyor

27. dönem POMEM 8 bin polis alımı sonuçları ve spor mülakatı tarihleri ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı 27. dönem POMEM kapsamında en az ön lisans mezunları arasından polis alımı yapılacağını duyurmuştu. Kasım ayının sonunda yayımlanan ve başvurusu 8-21 Aralık 2020 tarihleri arasında alınan polis alımında başvuru sonuçları ve spor ile ön sağlık aşaması duyuruları bekleniyor. 

ÖNCE PARKUR

27. dönem POMEM sonuçları beklenirken önümüzdeki günlerde parkur duyurusunun yayımlanması bekleniyor. Subay astsubay alımında pandemi nedeniyle spor aşamasında bazı düzenlemeler yapılırken polis alımı parkurunda da bazı değişiklikler bekleniyor. Önümüzdeki günlerde parkur açıklanacak ve detaylar netleşecek.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvruu sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli değil. Ancak önceki POMEM'lere baktığımızda , başvuru bitiminden 20 gün sonra parkur duyurusu geldiği görüldü. 21 Aralık 2020 günü biten başvurunun ardından sonuçların, parkur duyurusunun önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. 

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLA KATIL