25. Dönem POMEM Polis Alımı Tarihi Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı 25. dönem POMEM için 2019 yılında ilana çıkacak. Peki ilan hangi ayda yayımlanacak? Konu ile ilgili açıklama Süleyman Soylu 'dan geldi.

25. Dönem POMEM Polis Alımı Tarihi Açıklandı

25. dönem POMEM polis alımı tarihi açıklandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , yaptığı son dakika açıklamasında 25. dönem POMEM polis alımı tarihini açıkladı. Önceki akşam Habertürk 'e konuk olan Bakan Soylu , gündeme ilişkin konuları değerlendirdi ve İçişleri Bakanlığı bünyesine yapılacak personel alımları için soruları cevapladı. 

BİRÇOK STK KAPATTIK

Birçok sivil toplum kuruluşunu kapattıklarını söyleyen Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Bir çok STK kapattık. Sırf PKK ile işbirlikleri olduğu için. Bazen insanların vatandaş olmasını temin etmek istiyorsunuz, bazı insanları yurtdışına gönderiyorsunuz. Hırsızlık azalmasıyla mücadele, bir taraftan uyuşturucu ile mücadele ediyorsunuz. Bütün bunların çatısında partimizin politikaları var. Türkiye'de en ufak bir olay olduğu zaman, okullardaki güvenlikte bizim işimiz, insanların sabahları eve gitmesi, evden işe gitmesi de, haftasonu spor müsabakaları da bizim işimiz. Tüm bunlar için ciddi konsantrasyon ortaya koymanız gerekir. "

POLİS ALIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 2019 yılının başında 15 bin polis alımı yaptıklarını söyledi. 15 bin polis alımının ardından bir 10 bin daha polis alacaklarını söyleyen Bakan Soylu , bu alım için Eylül ayını işaret etti. 

KPSS 'DEN SONRA

10 bin yeni polis alımı için Bakan Soylu , 'Eylül ayında, önümüzdeki süreçte alacağız" dedi. KPSS 'den sonra yapılacak alım öncesi polis adayları , başvuru şartlarında bazı esnetilmeler yapılmasını istiyor. 

İLAN GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK - KADIN-ERKEK DİĞER POLİS ADAYLARI İLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLA-TAKİP ET

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN