11 Binin Üzerinde Polis Alımı ve Komiser Yardımcısı Alımı için İzin Çıktı

Polis alımı duyuruları için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'ndan yeni atamalar için izin çıktı. 11 binin üzerinde yeni polis alımı ve komiser yardımcısı alımı yapılabilecek.

11 Binin Üzerinde Polis Alımı ve Komiser Yardımcısı Alımı için İzin Çıktı

Cumhurbaşkanlığı'ndan Polis Alımı ve Komiser Yardımcısı Alımları için 11 Bin 837 Atama İzni

17 Mayıs 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararına ek karar geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın resmi sayfasından yayımlandı. 

Yayımlanan yeni kararda, Adalet Bakanlığı'na 1000 Hakim ve Savcı ataması , İçişleri Bakanlığı'na 110 Kaymakam adayı ataması, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne komiser yardımcısı ve polis memuru alımları için ise 11 bin 837 ataması için izin çıktığı görüldü. 

Kararda, SSB'ye 30 Uzman Yardımcısı, Türkiye Uzay Ajansı'na 47 atama, Devlet Arşivleri Başkanlığı'na 50 Atama, İletişim Başkanlığı'na 35 atama, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'na 50 Atama izni çıktığı görüldü. 

İlgili karara ve diğer detaylara erişim için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın resmi sayfasından erişim sağlanabilir. 

Söz konusu kararın yer aldığı PDF dosyasına ise, https://www.sbb.gov.tr/wp-content/uploads/2021/05/236-Sayili-Cumhurbaskani-Karari-Eki-Karar_17052021.pdf adresinden erişim sağlanabilir.

Polis Alımı Duyuruları Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sayfasından yayımlanıyor. 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, polis alımlarıyla ilgili başvuru süreçleri , polis alımı şartları ve diğer detayları www.pa.edu.tr adresinden paylaşıyor.

POLİS ALIMLARI İÇİN TARİH BELLİ OLDU MU?

Polis alımı duyurularıyla ilgili henüz net bir tarih duyurusu gelmiş değil. Duyuru geldiği anda siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Yeni polis alımı, memur alımı, iş haberleri ve son dakika gelişmelerini takip etmek için Türkiye'nin lider haber sayfalarından Kamu Bülteni'nin instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

Takip etmek için https://www.instagram.com/kamu.bulteni

Cep Telefonuna bildirim olarak gelsin istiyorsan Android ve iOS uygulamalarının linkleri aşağıda.