Vergi ve KYK Borçları Hakkında Yeni Açıklama: Borçlar Silinecek mi? 2020

KYK ve vergi borçları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. Cumhur İttifakı ortağı MHP'den gelen açıklamada teklifin gündemde olduğu ve bu dönemde meclise geleceğini söyledi. İşte o açıklama.

Vergi ve KYK Borçları Hakkında Yeni Açıklama: Borçlar Silinecek mi? 2020

KYK borçları ile ilgili yeni açıklama.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay 'dan KYK kredi borçları ile ilgili bir açıklama geldi. Bengütürk adlı televizyon kanalında Cem Açıkgöz 'ün konuğu olan Akçay , burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

DEVLET BAHÇELİ 'NİN ELİNİ CEBİNDNE ÇIKARMAMASI

Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu 'nu gördüğünde Devlet Bahçeli ellerini cebinden çıkarmamıştı. Konu ile ilgili konuşan Akçay, "Cenaze Töreninde Genel Başkanımızın Tutumu , Kılıçdaroğlu'na çok büyük bir devlet dersidir, Kulağına Küpe olsun." dedi.

KYK BORÇLARI HAKKINDA AÇIKLAMA

KYK kredi borçları ile ilgili sosyal medya üzerinden bir soru geldi. Programın moderatörü Cem Açıkgöz ise soruyu Cumhur İttifakının üyesi MHP'li vekile sordu. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay KYK geri ödemeli borçları silinecek mi? Bu konuda bir düzenleme var mı? sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Bu TBMM 'nin milletvekillerimizin de gündeminde olan bir husus. Bunu artık önümüzdeki yasama görüşmeleri içerisinde şekilleneceğini ümit ediyoruz. Bu hem MHP grubu bakımından , hem de diğer gruplar tarafındna da bilinen bir mesele."

"GÜNDEMİMİZDE OLDUĞUNU SÖYLEMEKLE YETİNECEĞİM"

Erkan Akçay açıklamasının devamında, "Bunun gündemimizde olduğunu söylemekle yetineyim. Meseleyi de biliyoruz. Burada bir mağduriyet te var. Bunun giderilmesi için çalışmaları yapıyoruz."

YASAMA YILINDA MECLİSE GELECEK

Açıklamaya bakacak olursak Akçay, KYK borçları düzenlemesinin yasama yılı içinde meclise geleceğini ifade etti. Yasama yılıTemmuz ayına kadar sürecek. Bu süreç içinde KYK borçları ile ilgili düzenlemenin meclise gelmesi bekleniyor. KYK düzenlemesi kapsamında vergi borçları düzenlemesi de yapılacağı bildirildi. 

GENÇLER NE İSTİYOR?

KYK borçlarını ödeyen birçok genç "Biz ödedik herkes ödesin" derken birçok genç borçların silinmesini istiyor. İş bulmakta zorlanan, üniversiteyi bitirdikten sonra uzun süredir iş bulamayan ve bu nedenle KYK borcundan dolayı e hacizli olan gençler, borçların silinmesini istiyor. Peki sizce borçları silinmeli mi yoksa sadece faizi mi silinmeli? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

KYK borçları silinsin mi? Anketine katılmak için   TIKLA KATIL

KYK BORÇLARI AÇIKLAMASI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN