Uzman Çavuşlara Müjdeli Haber: Kadro Teklifi Hazır

Son dakika haberi: Uzman çavuşları sevindiren son dakika haberi geldi. İzzet Ulvi Yönter yaptığı açıklamada uzman çavuşların kadroya alınması için kanun teklifinin hazırlandığını ve TBMM 'ye sunulduğunu söyledi.

Uzman Çavuşlara Müjdeli Haber: Kadro Teklifi Hazır

Son dakika : Uzman çavuşları sevindiren haber geldi.

MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yönter, uzman çavuşların kadroya alınması için kanun teklifi hazırladığını ve kanun teklifini TBMM 'ye sunduğunu söyledi. 

Uzman çavuşların MSB bünyesinde kadroya alınmasını hedefleyen kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi 'ne geldi. Hem uzman çavuşların kadroya alınması hem de özlük hakların iyileştirmesi için çalışmaların yapılacağını ifade eden İzzet Ulvi Yönter, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kahraman Uzman Çavuşlarımızın kadroya alınmalarını hedefleyen Kanun Teklifimiz TBMM’ne sunulmuştur...Özlük haklarıyla ilgili haklı mücadelemize sonuna kadar, şafak sökene kadar inanmışlıkla devam edeceğiz...Kahramanlara selam olsun..."

KANUN TEKLİFİ

TBMM Başkanlığı 'na sunulan kanun teklifinin tam metni şu şekilde:

Söz konusu kanun teklifi ile boş kadroya bakılmaksızın uzman çavuşların kadroya alınması öngörülmektedir. Peki sizce uzman çavuşlar kadroya alınmalı mı ? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Uzman çavuşlar bu adreste: Anket ve bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE UZMAN ÇAVUŞ HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN