Son Dakika Gelişmesi: Devlet Bahçeli'den Mahkumlara Af Açıklaması

Mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, düzenlemede son durumu henüz bilmediklerini , kendi tasarılarını hala beklemede tuttuklarını söyledi.

Son Dakika Gelişmesi: Devlet Bahçeli'den Mahkumlara Af Açıklaması

Bahçeli'den mahkumlara af açıklaması.

Siyaset ve Liderlik Okulu 'nun 15. dönem eğitim faaliyetlerinin tamamlanması vesilesi ile düzenlenen sertifika törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

RAHŞAN ECEVİT MESAJI

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit 'in eşi Rahşan Ecevit 'in önceki akşam hayatın kaybetmesi ile ilgili konuşan Bahçeli, "57. Hükümet'in başbakanı, ondan önceki dönemlerde de önemli bakanlar kurulu üyesi ve siyasi parti genel başkanlığı yapmış sayın merhum Bülent Ecevit'in muhterem eşi dün akşam Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kendileri Ecevit'in yanından hiç ayrılmamıştır. En kritik dönemlerde Demokratik Sol Parti'yi kurarak, fikri çizgiyi devam ettirme kararlılığını ortaya koymuştur. Türk siyasi hayatına da önemli katkıları bulunmuştur. Allah rahmet eylesin diyorum." dedi. 

SABAHA KADAR VAKTİN VARSA...

Bir basın mensubu Bahçeli'ye, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunacağınızı söylemiştiniz, hazırladığınız dosyanın içerisinde neler var?" sorusuna Bahçeli, "Sabaha kadar vaktin varsa dosyayı burada anlatayım size. Ama çok önemli şeyler olduğunu söylemek istiyorum." dedi. 

MAHKUMLARA AF AÇIKLAMASI: HALA BEKLEMEDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın, birkaç haftaya meclise gelecek dediği infaz düzenlemesi ile ilgili soru üzerine Devlet Bahçeli, "Son tasarıyı henüz daha bilemiyoruz. Ama bizim hazırladığımız tasarı, Cumhurbaşkanımızın değerlendirmelerini dikkate alarak beklemeye almıştık, hala beklemede." dedi. 

Af bekleyen kadın erkek vatandaşlar bu sayfada:  TIKLA KATIL

Tahliye olacak kişi sayısı açıklandı Haberi için TIKLAYIN