Sert Konuştu: İhracı Sonrası Cemal Enginyurt'tan İlk Açıklama

Önceki gün MHP Milletvekili Cemal Enginyurt , partisinden ihraç edilmişti. İhraç edilen Enginyurt sert bir açıklamada bulundu

Sert Konuştu: İhracı Sonrası Cemal Enginyurt'tan İlk Açıklama

Cemal Enginyurt 'tan çok sert açıklama

Geçtiğimiz hafta ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen MHPMillletvekili Cemal Enginyurt,önceki gün verilen karar ile ihra edildi. MHP 'den ihraç edilen Enginyurt sert bir açıklamada bulundu.

İHRAÇ AÇIKLAMASI

MHP, Enginyurt 'un ihracını şu şekilde duyurdu:

"21.07.2020 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden kesin çıkarma talebi ile tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Ordu İli Altınordu İlçesi üyesi ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu'nun 30.07.2020 tarihinde yaptığı toplantı sonucu alınan karar ile Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 78. maddesinin "Kesin Çıkarma Cezasını Gerektiren Haller Başlıklı" 4. Bendinin (c), (e) ve (i) fıkrası hükümleri uyarınca parti üyeliğinden kesin olarak çıkarılmasına karar verilmiştir."

CEMAL ENGİNYURT 'TAN SERT AÇIKLAMA

Bu karar sonrası ilk açıklamasını yapan Cemal Enginyurt, "Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız" diyerek sert çıktı. Enginyurt açıklamasında şunları söyledi:

"MHP den ihraç ettiniz! Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz, kesemeyeceksiniz. Ülkücülerin sesini kimse kesemez. Millet, devlet ve ordular için hep doğruları konuşan olacağım."