MHP'li Vekil Enflasyon Açıklananın Üstünde Dedi Disipline Sevk Edildi

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, açıklamalarından dolayı disiplin kuruluna sevk edildi.

MHP'li Vekil Enflasyon Açıklananın Üstünde Dedi Disipline Sevk Edildi

MHP Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, yapmış olduğu açıklama nedeniyle disipline sevk edildi. Ersoy açıklamasında enflasyonun açıklanandan daha çok olduğunu belirtmiş, zamların vatandaşın belini büktüğünü açıklamıştı.

Parti politikalarına aykırı açıklamalarından dolayı disipline sevk edildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın yaptığı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy basına yapmış olduğu parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiştir." dedi.

Ersoy ne demişti?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "Dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum. Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” açıklamasında bulunmuştu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /