Devlet Bahçeli: Tam Bir Akıl Tutulması

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir son dakika açıklamasında bulundu. Bahçeli Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken , korona tehlikesinin bayrama kadar geçeceğine inandığını ifade etti.

Devlet Bahçeli: Tam Bir Akıl Tutulması

Devlet Bahçeli 'den son dakika açıklaması.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir son dakika açıklaması bulundu. Koronavirüs salgını ile ilgili açıklamalarda bulunan Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.  Hükümetin tüm imkanları ile mücadeleye devam ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Bahçeli, "Hükümet bütün imkanlarıyla ayağa kalkmışken CHP Lideri'nin, dönen tekere çomak sokma arzusu tam bir akıl tutulması" dedi. 

Virüsün bayrama kadar atlatılacağına inandığını söyleyen Bahçeli, "İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak, bayram günleri kucaklaşmalarla, sevinç ve heyecan sağanağıyla bezenip billurlaşacaktır." dedi. 

SUKUTUHAYALE UĞRAYACAKLAR

Bahçeli "Türkiye salgın dönemini en az hasarla, hızlı bir şekilde aşacak, yaralar da milli birlik ruhuyla sarılacaktır. Kriz seviciler, alınan ve ekonomiyi zırha büründüren tedbirlerden dolayı sukutuhayale uğrayacaklardır." şeklinde sözlerini tamamladı.