Devlet Bahçeli'nin Hastalığı Ne? Sağlık Bakanı Açıkladı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı 'ndan Devlet Bahçeli 'nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Bakan Koca'nın açıklaması ve Devlet Bahçeli 'nin son durumu haberimizde.

Devlet Bahçeli'nin Hastalığı Ne? Sağlık Bakanı Açıkladı

Bahçeli 'nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklaması yaptı. Koca, Posta yazarı Candaş Tolga Işık'a yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli 'nin salık durumu hakkında son duruma ve Bahçeli 'nin rahatsızlığının ne olduğuna değindi.

Bakan Koca açıklamasında iltihaplanma olduğu , ancak durumun şimdi iyi olduğunu söyleyerek, "Ben bizzat takip ediyorum Sayın Bahçeli'nin tedavi sürecini... Bir enfeksiyon geçirdi. Şu an enfeksiyonu nekahet evresinde. Sadece dinlenmesi yeterli. Endişe edecek bir şey yok. Doktorları hazır fırsat varken diğer tetkiklerini de yapıyor. Şu an için hiçbir olumsuz tablo yok. Muhtemelen bir hafta içinde çalışmaya başlayabilir." dedi.

23 Eylül 2019 günü üst solunum yolunda enfeksiyon olduğu ve buna bağlı şikayetleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı.  Gerekli müdahaleler ve tetkiklerin yapılması sonrası Bahçeli aynı gün taburcu edilmişti.

Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada bazı mesajlar paylaşılmış, MHP cephesi iddiaları yalanlayıp liderlerinin durumunun iyi olduğunu belirtmişti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA