Devlet Bahçeli'nin Bağışladığı Arsanın Değeri Belli Oldu! 

Devlet Bahçeli’nin bağışladığı arsanın değeri belli oldu! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Nevşehir’den 6 dönümlük arazi satın alarak Horasan Erenleri Federasyonu'na bağışlamıştı. Bahçeli’nin bağış yaptığı arsa için 2,5 Milyon TL ödediği ortaya çıktı. 

Devlet Bahçeli'nin Bağışladığı Arsanın Değeri Belli Oldu! 

Twitter Hesabı Üzerinden Paylaşım Yaptı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile;  “Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde üstüme kayıtlı 5788,91 metrekarelik (yaklaşık 6 dönüm) arsayı bilabedel Horasan Erenleri Federasyonu’na hibe ediyorum. Mezkur federasyon yönetimiyle Mersin Mitingimiz öncesinde yaptığım bir görüşmede bu tasarrufumu kendileriyle de paylaştım” dedi. 
Arsanın büyüklüğü bir futbol sahası kadar. Satın alma işlemi Ankara’nın Çankaya mahallesinde Tapu dairesinde gerçekleştirilmiş. 


Horasan Erenleri Federasyonu Genel Başkanından Açıklama
2,5 Milyon TL değerinde olan arsanın Horasan Erenleri Federasyonu’na bağışlandığını öğrenen genel başkanı Mehmet Şahin ise şunları söyledi:  “Tapunun devri, bir aksilik olmazsa yarın yapılacak. Tapu devrini aldıktan sonra gerekli açıklamayı yapacağız” diye açıklamalarda bulundu.