Devlet Bahçeli'den Döviz Kuru Açıklaması

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gündemi değerlendiren son dakika açıklaması geldi. Bahçeli açıklamasında döviz kuruna değindi.

Devlet Bahçeli'den Döviz Kuru Açıklaması

Son dakika : Bahçeli'den Yunanistan'a , Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a tepki.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir son dakika açıklamasında bulundu. Bahçeli gündemi değerlendirdiği açıklamada sert çıkışlarda bulundu.

YUNANİSTAN 'A TEPKİ

Son günlerde Akdeniz 'de gerilim yaşadığımız Yunanistna 'a tepki gösteren Bahçeli, ''Türkiye'yle Almanya'da müzakere masasına oturan Yunanistan'ın, Mısır'la geçersiz ve yok hükmünde bir anlaşma imzalaması ahlaksız bir tertiptir. Türkiye'nin şakası yoktur. Türkiye'yi Akdeniz'den çıkarmaya ve Anadou'ya sıkıştrmaya hiçbir ülkenin gücü yetmeyecektir'' dedi.

Erken seçim, döviz kuru meselelerine de değinen Bahçeli şunları söyledi:

"Erken seçim tartışmaları mahsurludur, sinsi ve sivri bir amaca matuftur. Milletvekili genel seçimi 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır.

Döviz kuru yükselişine sevinen zalimin oyuncağıdır.

Lübnan'daki her sorun Suriye'yi, Irak'ı, İran'ı Irak'ı, Ürdün'ü, İsrail'i, Kıbrıs'ı, Türkiye'yi ve hatta dünyayı etkileme kapasitesine sahiptir.

Küresel ve bölgesel tansiyondaki artış kaygı verici seviyededir.

DAVUTOĞLU HAKKINDA AÇIKLAMA

Marksist literatürü ortaokulda öğrenmiş Serok Ahmet'in Diyarbakır'da PKK üslubuyla konuşması, sözde Kürt sorununu yeniden diline dolayıp ana dilde eğitimden bahsetmedi emperyalist tutsaklığın ulaştığı hazin düzeyi göstermesi bakımından skandal bir öneridir.

BABACAN HAKKINDA AÇIKLAMA

Ali Babacan'ın ekonomide felaket tellallığı yapması küresel tefecilerin, IMF'ci bir kafanın, teslimiyetçi bir zihniyetin sipariş eleştirileridir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA