Bahçeli, Soylu’ya Sahip Çıktı: Terörist Seviciler,Alçaklar,Namertler...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İstiklal Caddesi'nde 6 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı saldırı sonrası olayın aydınlatılması amacıyla sorular soran muhalefeti hedefini aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da sahip çıkın Bahçeli, eleştirenlere 'terörist seviciler’, 'alçaklar’,’ namertler 'gibi ifadelerle seslendi.

Bahçeli, Soylu’ya Sahip Çıktı: Terörist Seviciler,Alçaklar,Namertler...

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin en işlek noktalarının başında giren İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı ile alakalı kamuoyunun aydınlatılması adına sorarlar soran muhalefeti hedefini alan Bahçeli, bu kişileri 'terörist sevici' olmakla suçladı.


Anayasa Mahkemesi Neyi Bekliyor?

Tam da bu noktada halkların demokratik partisine açılıp kapatma davasına da  yeniden değinen MHP lideri Bahçeli, Anayasa mahkemesine tepki gösterdi;

“Terör ve terörizm ile mücadele kesintisiz mücadele hakkımızdır. HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. Böylesi Parti görünümlü bir örgütün siyaset hayatımızda bulunması haksızlıktır. 

Bu bölücü parti kapatılmasın da hazineden aldığı paraları terör örgütüne akıtmaya devam mı etsin. 


Anayasa mahkemesinin hala neyi beklediğini sormayalım mı? 2023 yılında artık böyle bir siyasete son verilmeli. İlle de siyaset yapalım diyorlarsa toplansınlar, büyük kongrelerini iltihak ve iltica etsinler tek yumurta ikizleri CHP'ye. "

Dedi.