Subay ve Astsubay Olmak İsteyen Gençler 2019 MSÜ Sınav Sonuçları Açıklanıyor

Binlerce subay ve astsubay adayı ÖSYM'den gelecek duyuruya kitlenmiş durumda. Milli Savunma Üniversitesi'ne yeni subay ve astsubay adayı öğrenci alımları yapılacak. 7 Nisan 2019 MSÜ sonuçları için heyecanlı bekleyişte sona geliniyor. ÖSYM MSÜ sınav sonuç tarihi netleşti. 

Subay ve Astsubay Olmak İsteyen Gençler 2019 MSÜ Sınav Sonuçları Açıklanıyor

Subay ve Astsubay Olmak İsteyen Gençler 2019 MSÜ Sınav Sonuçları Duyurusuna Kitlendi 

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı heyecanı yaşayan gençlerin heyecanlı bekleyişinde sona geliniyor. 2019 MSÜ sonuçları, ÖSYM'nin resmi internet sayfasından 26 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak. 2019 MSÜ'ye giren adaylar sonuçlara ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle erişim sağlayabilecek.

Binlerce gencin subay ve astsubaylık hayallerinin ilk adımı Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday belirleme sınavı ÖSYM tarafından 7 Nisan 2019 tarihinde uygulanmıştı. Sınava giren adayların, YKS ile ilgili de şartları yerine getirmesi gerekiyor. 2019 MSÜ ile ilgili tüm gelişmeler Milli Savunma Üniversitesi'nin resmi sitesinden takip edilebiliyor.

Milli Savunma Üniversitesi 2017 Yılında Eğitim Öğretime Başladı

Milli Savunma Üniversitesi, 31 Temmuz 2016 tarihinde Millî Savunma Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan askerî yükseköğretim kurumu. Üniversitede eğitim ve öğretime 12 Şubat 2017 tarihinde Hava Harp Okulunda yapılan törenle başlanmıştır.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA