MSB Uzman Erbaş Alımı İçin Flaş Haber 2019

Milli Savunma Bakanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı hakkında bir duyuru yayımlandı. Ancak birçok site -hatta bu sitelerin arasında askeri personel ilanları yazan siteler de var- bu duyuru yeni alım zannetti. Adaylar ise kamubulteni.com 'u mesaj yağmuruna tuttu. İşte detaylar.

MSB Uzman Erbaş Alımı İçin Flaş Haber 2019

Uzman erbaş alımı hakkında.

Önceki akşam Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş temini duyurusuna yer verildi. Ancak birçok site , bu alımı sanki yeni uzman erbaş alımı yapılıyormuş gibi yazdı.

YOĞUN MESAJA GELDİ

Uzman erbaş olmak isteyen onlarca aday  Kamubulteni.com İnstagram hesabına yoğun şekilde mesaj yolladı. Uzman erbaş alımı olup olmadığını , bu haberlerin doğru olup olmadığını sordu. Biz de adayları bilgilendirmek , yanlış anlaşılmayı gidermek için bu haberimizi yazdık. 

Uzman erbaş olmak isteyenler bu sayfada >> TIKLA KATIL

İŞTE İŞİN ASLI

"MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2019 YILI UZMAN ERBAŞ TEMİNİ " başlığı ile duyuru dün akşam MSB PERTEM 'de yayımlandı. Yayımlanan duyuru sonuç duyurusu. 

Geçtiğimiz aylarda alınan uzman erbaş alımının sonuçları açıklandı ve adayların mülakata alınacağı tarihlere yer verildi. Duyuruda "Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 Yılı Uzman Erbaş Temini seçim aşaması faaliyetleri 09-20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır." denildi.

YENİ ALIM SANAN SİTELER

Yayımlanan duyuruyu yeni alım zanneden siteler ise bunu ilan gibi yazdı.  İşte google ;da ilk sıralarda çıkan o haberler >>

ALIM YOK

Duyuruyu tam okuyamayan bu siteler , alım varmış gibi yanlış haber yazmış durumda. Şu anda herhangi bir kuvvet komutanlığının uzman erbaş alımı yok. 

UZMAN ERBAŞ ALIMINI EN DOĞRU ŞEKİLDE TAKİP ETMEK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN