MSB PERTEM'de Yayımlandı: KPSS'siz - KPSS ile Asker ve Personel Alımı Yapılıyor

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Sayfası üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda asker ve personel alımı başvurusunun devam ettiğine yer verildi. İlanların başvuru bilgileri yazımızda.

MSB PERTEM'de Yayımlandı: KPSS'siz - KPSS ile Asker ve Personel Alımı Yapılıyor

MSB'ye asker ve personel alımı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda asker ve personel kadrolarında istihdam etmek üzere kamu personeli ve asker alımı yapılacağına yer verildi. PERTEM'de yayımlanan ilanlara baktığımızda KPSS'siz ve KPSS ile subay alımı yapılacağı, KPSS'siz ve KPSS puanı ile sözleşmeli bilişim personeli alınacağına yer verildi. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

Kadın erkek adaylar arasından yapılacak alım ilanları şu şekilde:

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

Asker ve personel alımlarının başvuru genel şartları şu şekilde:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zamanaşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adlî sicilden çıkartılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinin A fıkrasının 7'nci bendi kapsamında sevk edileceği hastaneden sağlık raporu almak,

- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları olumlu olmak,

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabiliyor olmak,

- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

İLAN ÖZEL ŞARTLARI VE BAŞVURU BİLGİLERİ

MSB subay alımı başvuru detayları için TIKLAYIN

MSB personel alımı başvuru detayları için  TIKLAYIN

MEMUR VE ASTSUBAY ALIMI İLANI BEKLENİYOR

Subay ve personel alımı sonrası MSB'ye memur ve astsubay alımı bekleniyor. İlanın Kasım ayı sonunda , Aralık ayının ilk günlerinde yayımlanması bekleniyor. İlanlar geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN