Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi 555 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı 57 Puanla Sıralamaya Girildi Taban Puanlar Belli Oldu

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi tarafından başvuruları alınan 555 sözleşmeli personel alımında ön başvuru sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi 555 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı 57 Puanla Sıralamaya Girildi Taban Puanlar Belli Oldu

5.550 kişinin sözlü sınava alınacağı ve 550 kişinin atamasının yapılacağı Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alımında ön başvuru sonuçları açıklandı. 10 katı kadar aday en yüksek KPSS puanından başlanarak sıralanmış bir şekilde sözlü sınava girmeye hak kazandı.

Taban Puanlar Belli Oldu

Başvuru yapanlar arasında sözlü sınava girmeye hak kazananların başvuru puanları belli oldu. Buna göre en düşük başvuru puanı 57,20302 puanla Destek personeli İstanbul berber kadrosuna oldu. Tüm taban puanların listesine yazının sonundaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sözlü Sınavlar Ne Zaman Yapılacak?

Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Temini faaliyeti 06 Şubat - 10 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezinde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.

Sınava Hangi Belgeler Getirilecek ?

Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı

Mühendis: 175 personel

Mimar: 1 personel

Tabip: 1 personel

Psikolog: 1 personel

Diğer Teknik Hizmet Personeli: 2 personel

Tekniker: 26 personel

Laborant: 3 personel

Mütercim Tercüman: 2 personel

Müze Görevlisi: 2 personel

Restoratör: 2 personel

Hemşire: 2 personel

Kütüphaneci: 1 personel

Destek personeli: 63 personel

Teknisyen: 11 personel

Büro Personeli: 27 personel

Milli Savunma Üniversitesi

Büro personeli: 33 personel

Diğer Teknik Hizmetler Personeli: 4 personel

Kütüphaneci: 5 personel

Mütercim-tercüman: 1 personel

Diyetisyen: 1 personel

Psikolog: 2 personel

Veteriner hekim: 1 personel

Mühendis: 1 personel

Tekniker: 23 personel

Teknisyen: 14 personel

Destek personeli: 153 personel

BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU KILAVUZU VE TABAN PUANLAR İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /