Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı Arşiv uzmanı alımı ön başvuru sonuçları açıklandı. Adaylar, detaylı bilgilendirmeye Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün Personel Temin sayfasından (personeltemin.msb.gov.tr) erişebilecekler.

Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı ön başvuru sonuçları açıklandı. Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, arşiv uzmanı alımı için ön başvuru sonuçlarının açıklandığı, detaylı bilgilendirmeye Personel Temin sayfasından erişilebileceğine yer verildi.

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI 
SÖZLEŞMELİ PERSONEL (ARŞİV UZMANI) TEMİNİ

1. Milli Savunma Bakanlığında istihdam edilmek üzere Arşiv Uzmanı temin faaliyetleri 10 Temmuz 2020 tarihinde yapılacaktır.
2. Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak unvan için kadro sayısının 10 katı kadar aday KPSS P3 puanına göre sıralanarak mülakat için çağrılmıştır.
3. Sıralama sonucunda son sıradaki adayın KPSS P3 puanı: 72,17572 taban puan olarak belirlenmiştir.
4. Adaylar, 10 Temmuz 2020 saat 08.00'da MSB Eğitim Merkezinde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.
5. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.
6. Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri şeffaf kapaklı mavi dosya içerisinde getireceklerdir.
7. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.
8. Adayların, Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında sınavın icra edileceği yerin nizamiyesinden itibaren yapılan uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket etmeleri, sosyal mesafeyi korumaları ve maskelerini usulüne uygun şekilde takmaları önem arz etmektedir.
9. Adayların (Cep telefonu, akıllı saat, fotoğraf makinesi v.b.) ses ve görüntü kaydedici cihazlar ile sınav merkezine girişi kabul edilmeyecektir.
10. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.
11. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
12. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile tebligat yapılmayacaktır.
13. Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız...
Karşılaştığınız sorunlarla ilgili olarak öncelikle https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yer alan bölüme bakınız.
İlave sorularla ilgili irtibat numarası        : 0 (312) 562 05 43
Belgegeçer (Fax)                                          : 0 (312) 319 43 67

RESMİ DUYURU VE EK DOSYALARINA RESMİ SAYFADAN ERİŞİLEBİLİR.