Jandarma ve MSB Kara Kuvvetleri Komando Uzman Erbaş Alımı Yaş Şartı

MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı , 2019 yılında en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapacak. Komando sınıfına yapılacak alımda yaş şartı haberimizde.

Jandarma ve MSB Kara Kuvvetleri Komando Uzman Erbaş Alımı Yaş Şartı

Jandarma ve MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılında komando uzman erbaş alımı yapacak.

2019 yılında askeriyeye en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımları yapılacak. TSK ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine yapılacak alımlarda ilanlar için geri sayım devam ediyor. 

İLAN GELDİ

MSB UZMAN ERBAŞ VE UZMAN ONBAŞI ALIMI İLANI GELDİ. İLAN İÇİN TIKLAYIN

KARA KUVVETLERİ KOMANDO ALACAK

Kara Kuvvetleri Komutanlığı , en az ilkokul mezunu adaylar arasından komando sınıfına uzman erbaş alımı yapacak. MSB bünyesine yapılacak alımda adaylar Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde komando olarak istihdam edilecek. 

KKK komando uzman erbaş alımında askerlik şartı vardır. Askerliğini yapan en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak askeri personel alımında adayların, alım yapılan yılın ilk günü itibariyle 27 yaşını geçmemiş olması şartı var. 

Askerliğini yapmış olan adaylar için başvuru yapılan tarihin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden beş yıldan fazla süre geçmemiş olması şartı var.

JANDARMA KOMANDO VE ASAYİŞ SINIFINA ALIM YAPACAK

Jandarma Genel Komutanlığı, 2019 yılında asayiş ve komando sınıfına en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapacak. 2018 yılında büyük bir merakla beklenen uzman erbaş alımı 2019 yılına sarktı. Tüm tıl boyunca asayiş ile komando sınıflarına alım yapılmaması adaylar tarafından tepki ile karşılandı. 

2018 yılında alım yapmayan JGK, 2019 yılında alım yapacak. İlan için geri sayım devam ederken , kulisler Şubat ayında ilanın geleceğini iddia ediyor. 

Bu yıl yapılacak alımda askerlik şartı yok. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak alımda adayların 27 yaşını geçmemiş olması şartı var. 

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN