Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Çavuş Alımına İlgi Sürüyor! Son Başvuru Tarihi : 2 Ağustos

Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2019 yılı uzman çavuş alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. En az lise mezunu uzman çavuş alımı başvuruları 2 Ağustos 2019 tarihi itibariyle sona erecek. Başvurular Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılacak.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Çavuş Alımına İlgi Sürüyor! Son Başvuru Tarihi : 2 Ağustos

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Çavuş Alımına İlgi Sürüyor! Son Başvuru Tarihi : 2 Ağustos

Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2019 yılı uzman çavuş alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından "Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 Yılı Uzman Çavuş Alım İlanı" başlığı altında yayımlanan duyuruda, 2019 Yılı uzman çavuş alımları kapsamında askerliğini yapan ya da yapmakta olan en az lise mezunlarından uzman çavuş alımı yapılacağı, başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarının yanı sıra KPSS ile ilgili şartları da incelemesi gerektiği belirtilmişti.

SEN DE KATIL! Yeni alımları takip etmek, ilkokul-lise-önlisans-lisans düzeyinden iş haberlerine göz atmak için twitter'dan bizi takip edin. Tıkla ve ücretsiz katılım isteği gönder.

KPSS ŞARTINA DİKKAT

Duyuruda KPSS ile ilgili, "OSYM tarafından yapılan ve halen geçerli olan son iki yıl KPSSP3 (lisans), 2018 yılı KPSSP93 (ön lisans) ve 2018 yılı KPSSP94 (lise) puan türü sınav sonuçlarına göre adaylar müracaat edebilecektir. Adaylar; halen geçerli KPSS sonuç belgesi çıktısını sınav aşamalarında yanlarında getireceklerdir. (Dz.K.K.lığında halen Sözleşmeli Erbaş ve Er olarak görev yapan adaylar için KPSS şartı aranmayacak, yazılı sınava tabi tutulacak, müracaatlarını Deniz Kuvvetleri Komutanlığına yapacaklardır.)" ifadeleri yer alırken, adayların en çok 5 branş için tercih yapabileceği, tercih yapılabilecek branşların listesine uzman erbaş alımı kılavuzundan erişim sağlayabileceği belirtildi.

BAŞVURU KILAVUZUNA MSB PERSONEL SAYFASINDAN ERİŞİLEBİLİYOR

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın uzman çavuş alımı için 2 Ağustos 2019 tarihine kadar Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle başvuru yapılabilecek. Başvuru kılavuzuna https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/dzUzmCvs2019.pdf adresinden erişim sağlanabilecek.