Başvurular Başladı! MSB'ye Memur Alımı, Kara Kuvvetlerine Uzman Erbaş, MSÜ'ye Subay ve Astsubay Adayı Öğrenci Alınacak

2019 yılı Milli Savunma Bakanlığı'na devlet memuru alımı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na uzman erbaş alımı, Milli Savunma Üniversitesi'ne subay ve astsubay adayı askeri öğrenci alımları için başvurular başladı. 2019 MSÜ başvuruları ÖSYM resmi internet sayfası üzerinden, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na uzman alımı için başvurular MSB'den, MSB devlet memuru alımı için başvurular da yine bakanlığın Personel Temin sayfası üzerinden kolaylıkla yapılabilecek.

Başvurular Başladı! MSB'ye Memur Alımı, Kara Kuvvetlerine Uzman Erbaş, MSÜ'ye Subay ve Astsubay Adayı Öğrenci Alınacak

Kara Kuvvetlerine Uzman Erbaş, Harp Akademilerine Subay ve Astsubay Adayı Öğrenci Alınacak

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına sivil memur alımlarının yanı sıra, ilgili komutanlıklarda görev yapmak üzere eğitime alınacak kara, deniz, hava astsubay ve subay adayı öğrenci alımları yapılacak. Ayrıca Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı yapacağına dair yeni bir duyuru daha yayımlandı. Kara , Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Milli Savunma Üniversitesi'ne devlet memuru alımı için başvurular Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinden devam ediyor. Bakanlık tarafından yapılan resmi bilgilendirmede başvuurların 28 Aralık 2018 tarihinde başlayacağı, 15 Şubat 2019 tarihine kadar devam edeceği, başvuru işlemlerinin personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilebileceği belirtilmişti. Başvuru sonuçları, sınavların uygulanamsı ve başarılı olan asil yedek adayların listesi daha sonra yine ilgili sayfa üzerinden duyurulacak.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ KADIN-ERKEK SUBAY ADAYI ÖĞRENCİ, ERKEK ASTSUBAY ADAYI ÖĞRENCİ ALACAK

Bu alımların yanı sıra Milli Savunma Üniversitesi bünyesindeki harp akademisi ve astsubay myo'lara subay adayı kadın-erkek öğrenci , astsubay adayı erkek öğrenci alımları yapılacak. MSÜ 2019 sınavı için başvurular ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirme yine aynı sayfada mevcut.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Yapacak

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na en az ilkokul mezunu askerlik hizmetini yapmış ya da yapıyor olan 28 yaşından gün almamış uzman erbaş adayı alımı gerçekleştirilecek. Milli Savunma Bakanlığı'nca yapılan resmi duyuruda alım yapılacak branşların piyade, komando, tank, topçu, muhabere, istihkam, hava savunma, ulaştırma, ikmal, bakım, sıhhiye ve veteriner branşları olduğu belirtilirken, adayların başvuru kılavuzunu dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuru kılavuzuna erişim için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.


Diğer Memur, Askeri Personel Alımları , Polis Alımları ve Özel Sektör İş Haberleri

Kamuya memur alımları, işçi alımları, özel sektör iş fırsatları ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMU BÜLTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

KAMU BÜLTENİ GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLA.