DHMİ Birçok Şehirde 205 Memur ve ARFF Memuru Alımı Yapıyor!

ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS 2022/1 tercih kılavuzuna göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ birçok şehirde bulunan havalimanlarında memur ve ARFF memuru olarak istihdam etmek üzere 205 personel alımı yapıyor. İşte detaylar..

DHMİ Birçok Şehirde 205 Memur ve ARFF Memuru Alımı Yapıyor!

DHMİ Birçok Şehirde 205 Memur ve ARFF Memuru Alımı Yapıyor!

ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS 2022/1 tercih kılavuzuna göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ birçok şehirde bulunan havalimanlarında istihdam etmek üzere toplamda 205 memur ve arff memuru alımı yapacak.

Başvurular Başladı

DHMİ memur ve ARFFmemuru alımı için başvuru süreci başladı. Adaylar 7 Temmuz tarihine kadar ais üzerinden tercihlerini yapabilecekler.

Önlisans ve Lisans mezunu adayların başvuruları alınacak

DHMİ memur personel alım ilanına önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler.

KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar yapılacak

DHMİ memur ve ARFFmemuru alımı için atamalar KPSS puan üstünlüğüne göre ÖSYM tarafından yapılacak olup, önlisans mezunu adaylar için KPSS P93, Lisans mezunu adaylar için KPSS P3 puan türleri baz alınacak.

Başvuru Genel Şartları

  • Türk vatandaşı olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin altıncı fıkrasında belirtilen askerlik şartını taşımak
  • Erkek adaylar için ) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin altıncı fıkrasında belirtilen askerlik şartını taşımak

DHMİ Önlisans mezunu adayların tercih yapabileceği kurumlara ulaşmak için TIKLAYIN

DHMİ Lisans mezunu adayların tercih yapabileceği kurumlara ulaşmak için TIKLAYIN

Daha Fazla Detaya Ulaşmak için TIKLAYIN