1700 Memur Alımı Başvurusu Başlıyor-KPSS'siz ve KPSS Sınırı Olmadan (Asdep-İcra)

Adalet Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu personeli alımı başvuruları başlıyor. İşte detaylar.

1700 Memur Alımı Başvurusu Başlıyor-KPSS'siz ve KPSS Sınırı Olmadan (Asdep-İcra)

ASDEP ve icra müdür-müdür yardımcısı alımı başvurusu başlıyor.

Adalet Bakanlığı ile Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu personeli alımı yapacak. ASDEP ve icra müdürü , icra müdür yardımcısı kadrolarına yapılacak personel alımında başvurular için kritik gün 27 Kasım 2019.

ASDEP ALIMI

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 1000 ASDEP personeli alımı yapılacağına yer verildi. ASDEP alımı için başvurular 27 Kasım 2019 günü başlayacak. 

ASDEP alımı şehirleri ve mezuniyete göre kadro dağılımı şu şekilde;

ASDEP ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDE;

- 65 yaşını bitirmemiş olmak,

- Yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyal Çalışmalar, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinin birinden mezun olmak

- KPSS B grubu (KPSS) P3 puan türünden geçerli puanı olmak

ADALET BAKANLIĞI

Adalet Bakanlığı 700 icra ve icra müdür yardımcısı alımı yapacak. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvurular geçtiğimiz haftalarda alınmıştı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada başvuru yapamayanlar için geç başvuru ekranının açılacağı ve 27 Kasım günü adayların ilana başvuru yapabileceği bildirildi.

İşte başvuru şartları.

- Yazılı sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak, (Doğum tarihi: 01/01/1984 ve daha sonra olanlar) c) Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak, öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi almış olmak,

- Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak.

İLANLARA BAŞVURACAKLAR BU ADRESTE

İlana başvuru yapacak adaylarla bilgi alış verişi için >>  TIKLA KATIL

BAŞVURU ŞEKLİ

ASDEP alımı ile Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları 27 Kasım 'da alınacak. 

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN