Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi pavyonu eve getirdi! O sahneyi izleyenler kendini Behzat Ç'de sandı!

İnci Taneleri adlı dizinin ikinci fragmanı ekranlara geldi. Hazar Ergüçlü, dizideki dans sahnesiyle izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi pavyonu eve getirdi! O sahneyi izleyenler kendini Behzat Ç'de sandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanması merakla beklenen İnci Taneleri adlı dizinin ikinci fragmanının yayınlandığı görüldü. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç'in yanı sıra, Kubilay Aka, Güven Kıraç ile Yasemin Baştan'ın başrol paylaştığı dizide, Hazar Ergüçlü tarafından canlandırılan Dilber karakterinin dans sahnesi izleyicilerden tam not aldı.

"Hazar Ergüçlü'nün muhteşem performansı"

İnci Taneleri adlı dizide bir pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, kısa eteği ve enerji dolu dansıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Ergüçlü'nün özel dans dersi aldığı, elinde zillerle performans sergilediği sahne seyircilerden büyük alkış aldı.

Hazar Ergüçlü'nün muhteşem performansı

Dizide Ankara pavyon kültürü yansıtılırken dizide, Sincanlı Erkal'ın Dilber karakteri için özel olarak uyarladığı "Gemileri Yakarım" şarkısı da fragmana damgasını vurdu.

"Yılmaz Erdoğan'ın ekrana dönüşü"

İnci Taneleri dizisi, ünlü oyuncu ve aynı zamanda senaristi Yılmaz Erdoğan'ın ekranlara dönüşünü gösterdi. Erdoğan, dizinin senaryosunu kaleme almasının dışında yıllar sonra cezaevinden tahliye olan Azem Yücedağ adlı karaktere de hayat veriyor.

Hazar Ergüçlü'nün muhteşem performansı

" Sosyal ağlardaki oyunculuğuyla övgü topladı"

Hazar Ergüçlü'nün performansı "Bu rol için yaratılmış mısın?" sorusunu gündeme getirdi. Seyirci Ergüçlü'nün rolündeki yeteneğini ve özverisini takdir etse de dizinin yayınlanmasını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Hazar Ergüçlü'nün muhteşem performansı

İnci Taneleri dizisi Ankara pavyonlarının renkli ve aynı zamanda kültürünü ekrana taşımayı düşünürken fragmanın yayımlanmasıyla birlikte filmin hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor. Hazar Ergüçlü ile diğer oyuncuların performansları da dizinin başarısına büyük katkılar sağlayacağı tahmin ediliyor..