Yıldız Tilbe: "Ben bu ülkenin malıyım köpeğiyim taşıyım toprağıyım"

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter paylaşımına gelen tepkiler sonrası bir açıklamada bulundu ve sert ifadeler kullandı.

Yıldız Tilbe: "Ben bu ülkenin malıyım köpeğiyim taşıyım toprağıyım"

Yıldız Tilbe'den flaş açıklamalar.

Dersim katliamı sonrası idam edilen Seyit Rıza ve Şeyh Sait 'in fotoğraflarını yanyana koyup paylaşan Yıldız Tilbe, "Allah'ın rahmeti üzerinize olsun" dedi. Tilbe'nin bu paylaşımı kısa sürede büyük tepkiler çekti. Birçok kişi bu paylaşıma cevap verdi ve küfürler hakaretler havada uçuştu.  Sert tepkiler sonrası bir açıklamada bulunan Yıldız Tilbe,  "Ne Kürt'üm ne de Türk'üm" şeklinde açıklama yaptı ve kendisine hakaret edenlere, küfredenlere  "Asıl vatan haini sizsiniz" diye seslendi ve şunları söyledi:

"Sizsiniz vatan haini. Vatan haini olmasanız o kürt bu Türk şu bilmem ne diye ayırmassınız hala . Kanuni bir suç varsa asıldılar ödediler.

Seyit Rıza da Şeyh Sait de ödedi. Suç yok yani bitti . Ama sizin bölücülüğünüz ötelemeniz aşağılamanız bitmedi. İkiside benim dedemdir..

Sizsiniz terörist benim ne terörüm olmuş şimdiye dek. Göre bile iftira atıyosunuz Kürt değilim ben, Türk de değilim

Ayırıyosunuz kardeşim ayırıyosunuz insanları kimlikleri dilleri dinleri ayırıyosunuz suçu karşıya atıyosunuz hain sizsiniz. Bana gördüğümü anlatmayın okuyorum hakaretlerinizi.

Kürt değilim çünkü dilini bilmiyorum . Kürt kızıyım, Türkçeyim , Türkiyeliyim ağır mı geldi.

Terbiyesizler dünden beri etmediğiniz hakaret küfür kalmadı . Ben bu ülkenin malıyım bu ülkede benim memleketim , bana da mı oyun düzenliyceksiniz iftira atıcaksınız yaparsınız.

Evet Seviyorum dedelerimi Allah'ın rahmeti hepsinin üzerine olsun. Sizin ölmüşlerinize de Allah rahmet eylesin, istemesseniz eylemesin.

Evet ben bu ülkenin malıyım köpeğiyim taşıyım toprağıyım . Sizde küfredenlerisiniz. Taşı topraktan ayıranlarsınız, köpeği kapısından ayıranlarsınız."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA