Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz resmen para basıyor! Aylık kazancını duyanın ağzı açık kaldı

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'in bölüm başına maaşı gündemde olurken ortaya çıkan rakam herkesi şaşkına çevirdi.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz resmen para basıyor! Aylık kazancını duyanın ağzı açık kaldı

Popüler TV dizisi Yargı' dizisinin yeni sezonunun çekimleri başlarken, Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz'in her bölümde aldığı ödeme açıklandı.

Başarılı performansıyla milyonaların gönlünü kazanan Pınar Deniz, bilinisiği üzere son dönemlerde kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım'la büyük bir aşk yaşıyor. Kadal D ekranlarının izlenme rekorları kuran Yargı dizisinde başrol oynayan Pınae Deniz'in bölüm başına ne kadar ücret aldığı merak ediliyordu. Edinilen son bilgilere gçre güzel oyuncunun maaş detayları da belli oldu.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz aylık kazancı

BÖLÜM BAŞINA ALDIĞI ÜCRET ŞOK ETTİ

Dizinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıkan Pınar Deniz, eğlenceli anları sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

Yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçen Pınar Deniz, amera arkası fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımın altına "Evet, ben de özledim. Sevgiler Ceylo" notunu ekleyen güzle oyuncunun paylaşımı, takipçilerini son derece heyecanlandırdı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz aylık kazancı

Dizinin yeni bölümünün kısa bir süre sonra ekranlarda olması beklenirken Müge Dağıstanlı tarafından paylaşılan son haberde dizisinin yıldızı Pınar Deniz'in her bölüm 700 bin TL gibi dudak uçuklatan bir kazanç elde ettiği açıklandı.