Yalnızlıktan Sıkıldığını Söyleyen Bahar Candan, 5 bin TL Maaşla Arkadaş Buldu, Sigortasını da Yapacakmış

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Bahar Candan, geçtiğimiz Mart ayında yaptığı açıklamada, çok yalnız olduğunu ve arkadaş aradığını,  bu kişiye maaş vereceğini söyleyerek tepki çekmişti.

Yalnızlıktan Sıkıldığını Söyleyen Bahar Candan, 5 bin TL Maaşla Arkadaş Buldu, Sigortasını da Yapacakmış

Aradığı arkadaşı bulduğunu söyleyen Candan, Survivoer'daki Yasin Obuz ile arkadaş olacağını , Obuz'un kendisine CV gönderdiğini fakat Amerika'da olduğu için Türkiye'ye geldiktren sonra işe başlayacağını söyledi. Obuz'un sigortasını yapacağını ve 5 bin lira maaş ödeyeceğini söyleyen Candan, diğer başvuru yapanlara da ikinci bir arkadaş bulabilirim şeklinde yanıt verdi.

Snob Magazin'de yer alan habere göre 23 yaşına girdiğini söyleyen Candan şu ifadeleri kullandı: İlk kez doğallık kaygısı gütmedim. İlk kez dişlerimi ve dudak dolgusu yaptırdım. Zaten günümüzde kadının dudak dolgusu, erkeklerin sünnet olması gibi bir şey... Her kız gibi 18 yaşında dudaklarımı yaptırmıştım, şimdi diş estetiği ekledim. Türkiye'nin en pahalı klinliğinde yaptırdım. Sadece dişlerimim üst tarafına 60 bin TL verdi. Tatil dönüşü alt dişlerimi yaptıracağım. Alt dişlerime de 30 bin TL vereceğim toplamda 90 bin TL olacak. Arkadaşımı buldum. Survivor'daki Yasin Obuz... CV'sini gönderdi fakat Amerika'da olduğu için Türkiye'ye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Aylık 5 bin TL'ye arkadaşım olacak. Yasin, komik çocuk 'Survivor'da onu izlerken çok eğleniyordum. Başvuru yapanlar ümitlerini kaybetmesinler ikinci arkadaşa ihtiyacım olabilir. Tekrar başvuruları değerlendireceğim.