Yalı Çapkını'nın Orhan'ı ve Gülgün'ünden beklenmeyen haber! Bu paylaşımla açıkladılar

Yalı Çapkını adlı dizide Orhan ve Gülgün karakterlerine hayat veren Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun isimleri daha önce birlikte anılmıştı. İddialara itiraz eden ünlü ikiliden Emre Altuğ'un son yaptığı paylaşımlardan birisi Kansu ile arasında doğan aşk iddialarını yeniden alevlendirdi. Emre Altuğ, söz konusu fotoğrafa yorum yaptı. "Biz çok iyi arkadaşız" diyen başarılı oyuncunun aşk dedikodularına kapıyı kapatmak yerine sonuna kadar açtığı anlaşıldı. İşte detaylar..

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı ve Gülgün'ünden beklenmeyen haber! Bu paylaşımla açıkladılar

Yalıçapkını dizisinin ana karakterleri olan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in aşk yaşadıkları yönünde haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Yalıçapkını dizisi oyuncu kadrosunun aşk iddialarına bir yenisinin daha eklendiği belirtilirken Dizide Gülgün ile Oaran karakterlerini canlandıran Gözde Kansu ile Emre Altuğ'un aşk dedikoduları magazin gündemini bir kez daha salladı.

Emre Altuğ ile Gözde Kansu

Çağla Şikel'den 13 ve 11 yaşlarında olduğu öğrenilen iki oğlu bulunan Emre Altuğ'un adı bir süredri Gözde Kansu ile birlilte anılmaya başladı. Orhan ve Gülgün olarak karı koca oynayan Emre Altuğ ile Gözde Kansu'nun isimleri bir süredir aşk dedikodularına karıştı.

Emre Altuğ ile Gözde Kansu

Gözde Kansu, rol arkadaşı Emre Altuğ'un doğum gününü sahnede kutladı. İkilinin samimi tavırları da aşk dedikodularını pekiştirdi. "Dizi aşkı gerçek olacak mı?" sorusu viral olunca ikili arkadaş olduklarını açıkladı. Emre Altuğ ve Gözde Kansu geçtiğimiz günlerde cephelerinde yeni bir gelişme yaşadılar. Emre Altuğ, güzel oyuncunun tatil pozunu "Yakaladı" başlığıyla paylaştı. Emre Altuğ'un "Sus" şeklinde bir işaret ile paylaştığı karede Gözde Kansu'nun mutlu olduğu söyleniyor.

Emre Altuğ ile Gözde Kansu

Ardından konu ile ilgili ilk açıklama Emre Altuğ'tan geldi. Altuğ, konser öncesinde basın mensuplarının sorularına yanıt verdi ve söz konusu iddialara açıklık getirdi. Emre Altuğ, açıklamasında o karede bir şeylerin yanlış anlaşıldığını belirterek Gözde ile uzun yıllardır iyi arkadaşız. Gözde'den bizi sevenlere bir sözüm yok. Ben bir hata yaptım ve Gözde'nin gördüklerini paylaştım." Çok güzel bir gülüşü var ve ben de bunu paylaşmayı seçtim. Çekimler yaklaşırken çekimler başladıkça dedikodular arttı ama biz aşık değildik. Başkaları varsa, onları kendin bul." diye konuştu.