Yalı Çapkını'ndan bir anda ayrıldı! O dizinin yıldızı olacak

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda şaşırtan ayrılık yaşanırken kimsenin beklemediği o ismin yeni rolü belli oldu.

Yalı Çapkını'ndan bir anda ayrıldı! O dizinin yıldızı olacak

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin sevilen ismi olan oyuncunun yeni yapımı belirlendi. Geçtiğimiz hafta iki defa 6 reytingi geçen Sakla Beni dizisine o karakter izlenmeleri artırdı.

Sakla Beni dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Nadim Güç yer alırken senaryosunu ise Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme almaktadır. Dizide Kadir'i geçen sezonu sonunda Yalı Çapkını'ndan ayrılan o isim genç kuşağın başarılı ismi Baran Bölükbaşı oldu.

Baran Bölükbaşı

Kadir, İncila’ya partner olarak diziye dahil olması üzerine ortalığın karıştığı görüldü. Güçlü kadrosuna sahip olan Sakla Beni dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’e Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent yer almaktadır.