Yalı Çapkını'nda ikinci torun skandalı! Kadroya katılan o isim senaryoyu sil baştan değiştirecek

OGM Pictures imzası taşıyan Star TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını için büyük bir heyecan başladı. Eylül ayında ekranlara dönecek olan dizi, yeni bölümleriyle seyircilere merhaba demeye hazırlanıyor. Yalı Çapkını'nın kadrosuna beklenmedik bir isim eklenmesiyle duyanlar büyük bir sürprizle karşılaştı. İşte Eylül ayına damga vuracak dizinin yeni oyuncusu ve detayları...

Yalı Çapkını'nda ikinci torun skandalı! Kadroya katılan o isim senaryoyu sil baştan değiştirecek

Star TV'nin rekor kıran dizisi Yalı Çapkını, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizi, ünlü oyuncular Beril Pozam, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Buçe Buse Kahraman ve Diren Polatoğulları gibi birçok yetenekli ismi de bünyesinde barındırıyor. Diziye dair paylaşılan haberler, izleyicileri heyecanlandırdı ve sürpriz gelişmelerin olduğunu gösterdi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun unutulmaz eseri "Yalı Çapkını," televizyon ekranlarında aynı adla yer buluyor ve ikinci sezonunun okuma provasına başladı. İkinci sezonda, Halis Ağa'nın ikinci torunu karakteri büyük bir merak konusu oldu.

O İSİM KATILACAK

taro emir

Gazeteci Birsen Altuntaş, yeni sezonunun sürpriz karakterlerinden olan Halis Ağa'nın kızı Nükhet ve torununu paylaştı. Nükhet karakterini Binnur Kaya canlandıracak. İkinci torun Taro Emir Tekin ise başarılı oyuncu Taro Emir Tekin tarafından canlandırılacak.

İki başarılı oyuncunun diziye yeni sezonda dahil olacağı haberi, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonunda neler olacağı merakla beklenirken, Eylül ayıyla birlikte tüm sırların gün yüzüne çıkacağı bir dönem olacak.