Yalı Çapkını izleyicilerine müjde! İlk kare geldi, yeni sezon ifşa oldu!

Star TV’nin geçen sezon cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan ve izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde yeni sezona hazırlıklar için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar…

Yalı Çapkını izleyicilerine müjde! İlk kare geldi, yeni sezon ifşa oldu!

Geçtiğimiz sezon Cuma akşamları Star TV’nin iddialı yapımları arasında olan Yalı Çapkının’ dan izleyenlerini sevindirecek kareler geldi. Detaylar haberimizde…

banka

YALI ÇAPKINI'NDAN İLK KARE GELDİ! MERAKLA BEKLENİYORDU

Star TV'nin bomba kadrolu dizisi Yalı Çapkını haziran ayında sezon finaline yapmıştı. Dizinin hayranları yeni sezonun başlamasını dört gözle bekliyordu. Beklenen oldu nihayet yeni sezondan ilk fotoğraflar geldi.

Sevilen dizi Yalı Çapkını, 9 Haziran Cuma günü yayınlanan 36. bölümüyle sezona veda etmişti.

İKİNCİ SEZON ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in yaptığı, senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın yazdığı Yalı Çapkını'nın ikinci sezon çekimleri başladı.

Başrol oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun karavan önünde çekilen fotoğrafı paylaşıldı.

banka

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Paylaşıldığı andan itibaren çok kısa zamanda binlerce yorum ve beğeni alan fotoğrafa "Dün spoiler vermiştik. 2. Sezonun ilk setinden fotoğraf geldi. Heyecanlıları görelim!" notu düşüldü.

Yayınlanan fotoğrafı gören dizinin hayranları "Özlemiştik', 'Bak nasıl geldi enerci", "Beklenmedik bir anda oldu", "Çok özlemişim canım çiftim", "Bunu görmeye çok ihtiyacım vardı" gibi yorumlarda yaptılar.