Yalı Çapkını dizisi o diziyle birleşiyor! İzleyenler gözlerine inanamayacak: Senaryolar sil baştan değişti!

Televizyon ekranlarının popüler dizileri Yalı Çapkını ve Sakla Beni, hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme ile bir araya geliyor. Ceyda Düvenci, aynı yapımcının imzasını taşıyan 'Sakla Beni' ve 'Yalı Çapkını' dizilerinin birleşeceğini duyurdu. Bu müjdeli haber, izleyiciler arasında büyük bir beklenti yaratırken, her iki dizinin hayran kitlesini ortak bir serüvene davet ediyor. İşte detaylar...

Yalı Çapkını dizisi o diziyle birleşiyor! İzleyenler gözlerine inanamayacak: Senaryolar sil baştan değişti!

Ceyda Düvenci, hafta içi her gün NTV ekranlarında yayınlanan "Bambaşka Sohbetler" programında, oyuncu İrem Altuğ'u konuk etti. Yalı Çapkını dizisinde Sultan karakterini canlandıran İrem Altuğ, bu sezonun sonunda rolü gereği diziye veda etti.

Düvenci, Altuğ'la gerçekleştirdiği sohbet sırasında, önemli bir gelişmeye dikkat çekti. "Sakla Beni" adlı dizide Filiz karakterini oynayan Düvenci, aynı yapımcı şirkette oldukları için "Sakla Beni" ve "Yalı Çapkını" dizilerinin birleşeceğini açıkladı. Düvenci, "Repliklerimde daha önce Yalı Çapkını'ndaki karakterlere göndermeler vardı..." şeklinde konuştu.

Hatırlatmak gerekirse, Filiz karakteri Sakla Beni'de kızı Naz'a (Asude Kalabek) yönelik yaptığı konuşmada, Seyran ve Ferit'in düğünüyle ilgili dikkat çekici ifadeler kullanmıştı. Bu gelişme, izleyiciler arasında merak uyandırmış ve dizilerin geleceği konusunda beklentileri artırmıştı.

Yalı Çapkını dizisi ile o dizi birleşiyor!