Yalı Çapkını dizisi izleyicileri çileden çıkacak! Star TV'nin bu kararı ortalığı ayağa kaldırdı

Star TV'nin dünkü bölümü kısa tutmasının ardından, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin seyircileri büyük bir tepki gösterdi. Seyirciler, kanalın bu kararını anlamakta zorlandı ve neden bölümün kısa olduğu konusunda açıklama beklemeye başladı. İşte detaylar...

Yalı Çapkını dizisi izleyicileri çileden çıkacak! Star TV'nin bu kararı ortalığı ayağa kaldırdı

İlk yayınlandığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik bir değişiklik dikkat çekti. Dizinin dün akşamki son bölümü, normal süresinden daha kısa bir süreyle ekrana geldi.

Bu durum, dizinin finaline yaklaşıldığına dair spekülasyonları beraberinde getirdi. İddialara göre, Yalı Çapkını dizisi Haziran 2024'ten önce final yaparak izleyicilerine veda edebilir. Ancak bu iddia şu an için kanal yönetimi tarafından resmi olarak doğrulanmış değil. Diziyle ilgili geleceğe dair net bilgilerin beklenmesi gerekiyor.

 

YALI CAPKINI SEYİRCİSİNDEN BÜYÜK TEPKİ GELDİ

yalı capkını

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, izlenme rekorları kıran Star TV dizisi "Yalı Çapkını"nın bu akşamki bölümü, beklenenden kısa bir süreyle ekrana geldi. Bu durum, seyircilerin tepkisini çekti.

Haberde, dizinin daha sonraki haftalarda şehir dışında yapılacak çekimleri ve Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in, ünlü bir marka ile yapılan dergi çekimi için Paris'e gitme planları nedeniyle bazı sahnelerin kısa tutulduğu iddia edildi. Ayrıca, fragmanda görünen bazı sahnelerin ilerleyen bölümlerde kullanılacağı belirtildi.

Dizinin Doğuş Grubu'na ait olan Marmaris'teki D Maris Otel'de çekilen ve önümüzdeki haftalarda yayınlanacak tatil görüntülerinin de büyük beğeni topladığı vurgulandı. "Yalı Çapkını" dizisinin genç yıldızları, Türkiye'nin en gözde otelinde jet set tarzında bir tatil deneyimi yaşadılar.