Ünlü sanatçı Özkan Uğur'dan yürek yakan haber! MFÖ'nün efsane ismiydi

Ünlü sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili kahreden haberler geldi. Son 3 aydır yoğun bakımda olan Uğur, entübe edildi. İşte detaylar...

Ünlü sanatçı Özkan Uğur'dan yürek yakan haber! MFÖ'nün efsane ismiydi

Müzik piyasasının önemli isimlerinden biri olan ve 30 yıldan fazla süredir MFÖ Grubu'nun solisti olarak müzikseverlere unutulmaz şarkılar sunan Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili son dakika üzücü haberler gelmekte. Ünlü sanatçının 3 aydır yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği ortaya çıktı. Özkan Uğur, geçmişte lenf kanseri ile mücadele etmiş ve tedaviler sonucunda sağlığına kavuşmuştu.

ENTÜBE EDİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ

3

Ne yazık ki, geçtiğimiz yıl hastalığı tekrar nüksettiğini duyuran Özkan Uğur, akıllı ilaç tedavisiyle mücadelesine devam ettiğini belirtmişti. Ancak son zamanlarda sağlık durumu kötüleşerek, Koşuyolu'ndaki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Beyaz kan hücresine ihtiyaç duyan ünlü sanatçının böbreklerinde rahatsızlık nedeniyle entübe edildiği öğrenildi.

Lenf kanseri nedeniyle üç kez mücadele eden Özkan Uğur, kemoterapi tedavisi sebebiyle vücudunun yorgun düştüğü belirtiliyor. Bu nedenle 3 aydır yoğun bakımda tedavisi sürdürülen sanatçının durumu ciddiyetini koruyor. MFÖ grubunun diğer üyesi Fuat Güner, Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi vererek, yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini ve tedavisinin tamamlanmasının ardından yakın zamanda sahnelere geri döneceğini umut ettiklerini dile getirdi.

Son günlerde sanat camiasının "beyaz kan arıyoruz" şeklinde yaptığı çağrıların da Özkan Uğur için yapıldığı ve aranan kanın bulunmasının ardından böbreklerinde rahatsızlık yaşandığı bilgisi paylaşıldı. Kanserli hücrelerin vücudundan temizlendiği belirtilen sanatçının özel hayatı ise şu an için merak konusu.

Özkan Uğur'un sevenleri ve müzik camiası, ünlü sanatçının sağlığının en kısa sürede düzelmesi ve iyileşmesi için dualarını göndermekte.