TRT 1'in en çok izlenen dizisi için flaş karar! Herkes final bekliyordu

Gönül Dağı ikinci sezonu haberini duyurarak izleyicilerine müjdeli haberi verdi! İşte bu sezon yaşanacaklar...

TRT 1'in en çok izlenen dizisi için flaş karar! Herkes final bekliyordu

TRT1'in sevilen dizisi "Gönül Dağı," yeni sezon hazırlıklarına resmen başladı. Diziye eklenen yeni oyuncularla birlikte heyecanın daha da arttığı bu dönemde, izleyicileri büyük sürprizler bekliyor.

Dizinin son üç sezonunda ekran başındaki izleyicileri kendine hayran bırakan "Gönül Dağı," bu sezon da iddialı görünüyor. Başarılı genç oyuncu Burak Can, dizinin kadrosuna katıldı ve "Erkan" karakterine hayat verecek. Burak Can'ın partneri ise Duru güzelliğiyle göz dolduran Sude Zülal Güler oldu. Güler, diziye "Yeşim" karakteriyle katılarak seyirciyi büyülemeye hazırlanıyor.

Sude Zülal Güler, geçen nisan ayında kaybettiği annesinin yasını tutan bir zor dönemin ardından "Gönül Dağı" dizisiyle setlere geri dönüyor. Bu dönüşü merakla beklenen oyuncu, dizinin Eskişehir kasabasına gelen "Yeşim" karakterini canlandıracak.

gönül dağı

"Gönül Dağı," aile, dram, komedi ve romantik türünde bir Türk televizyon dizisi olarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Dizi, yazar Mustafa Çiftçi'nin bozkır hikayelerinden esinlenerek hayata geçirilmiştir. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz üstlenirken, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı bulunuyor. Dizinin başrollerinde ise Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

"Gönül Dağı" dizisinin yeni sezonuyla ilgili daha fazla ayrıntı ve heyecan verici gelişmeler izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizi tutkunlarının gözlerini bu güzel yapımın yeni bölümlerine çevirip, yeni karakterlerle tanışmak için sabırsızlandıkları görülüyor.