Teşkilat dizisinin Zehra’sından şaşırtan itiraf! Deniz Baysal herkesin imrenerek izlediği o rolü kıskandığını açıkladı

Deniz Baysal meğer o kişiyi hayranlıkla izlemiş! İşte o itiraf...

Teşkilat dizisinin Zehra’sından şaşırtan itiraf! Deniz Baysal herkesin imrenerek izlediği o rolü kıskandığını açıkladı

Son olarak TRT1 ekranında yayınlanan "Teşkilat" dizisinden ayrıldığı haberleriyle gündeme gelen Deniz Baysal, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Baysal, oynamak istediği rollerden bahsederken, geçmişte kıskandığı ve imrendiği projeleri paylaştı. Özellikle Kanal D'de yayınlanan ve başrolünde Burcu Biricik ile Birkan Sokullu'nun yer aldığı "Hayat Şarkısı" dizisinde Burcu Biricik'in canlandırdığı rolü çok beğendiğini dile getirdi.

deniz baysal

Bir dönem "Hayat Şarkısı" dizisinin anti kahramanı olan Burcu Biricik'in karakterine büyük bir hayranlık duyduğunu belirten Baysal, "Ksıkandığım, imrendiğim projeler olmuştu, mesela Hayat Şarkısı. Burcu Biricik'in oynadığı role çok imrenmiştim. Kendisine bayılıyorum zaten. Ama iyi ki oraya ben olmamışım o zaman, başka projelerde de öyle. Yetmezmişim çünkü." sözleriyle duygularını dile getirdi.

Deniz Baysal, "Teşkilat" dizisinden ayrılmasının ardından da duygusal bir veda yazısı paylaştı. Üç sezon boyunca yer aldığı projede emeği geçen herkese teşekkür eden Baysal, bu yolculuğunun kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu ifade etti. Ayrıca, izleyicilere ve destek verenlere minnettarlığını dile getirerek, "Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası…" dedi.

Deniz Baysal'ın "Teşkilat" dizisinden ayrılışı ve geçmişte kıskandığı rol hakkındaki samimi itirafları, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Oyuncunun gelecekteki projeleri ve yeni rolleri merakla bekleniyor.