Teşkilat dizisinde ipler koptu! Başrol değişikliği yaramadı: Flaş karar çıktı

O dizinin final yapacağı iddiaları geldi. Hangi dizi final yapabilir? Tüm detaylar haberimizde.

Teşkilat dizisinde ipler koptu! Başrol değişikliği yaramadı: Flaş karar çıktı

TRT1 kanalı Teşkilat dizisinin final yapacağı iddiaları ortaya atıldı. Seyircisiyle buluşmayı bekleyen dizi fina mı yapacak? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

O DİZİ BİTİYOR İDDİASINA AÇIKLAMA GELDİ!

TRT1 kanalında sevilen dizi Teşkilat, 4.sezon hazırlıklarını yapmaktadır. Oyuncular güçlenerek ekim ayı ikinci haftasında ekranlarda yerini alacaktır.TEŞKİLAT

İzlenme rekorları ile bilinen Teşkilat dizisi TRT 1 ekranlarında seyircileri ile tekrar kavuşacaktır. Büyük izleyici kitlesi ile ekimin ikinci haftasında buluşacaktır.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda görevli ekibin özverili çalışmaları ve yaşamları üzerine kurulu bir dizidir. İstihbaratın yanında aksiyon, dramı da seyircilere yansıtmaktadır. Diziye olan ilgi ve merak fazladır.

Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu gibi tanındık isimlerin yer aldığı kadro özverili bir çalışma sergilemektedir. Melisa Akman, uzman ajan olarak dahil olacaktır.

Tims&B Productions tarafından yayınlanan 7 Mart 2021 tarihli bir dizidir. Ekip çalışmaları ve üyelerinin yaşamlarını ele almaktadır.

Dizinin final yapacağı iddiası gündemde yer aldı. TRT1 bu iddiaları yalanlamış bulunmaktadır. Dizi 2024 Haziran ayı sonuna kadar ekranlarda seyircileriyle bir araya gelmeye devam edecektir.